تشکر مجید مجیدی از کادر پزشکی برای مبارزه با کرونا
کارگردان فیلم «خورشید» با انتشار متنی از زحمات کادر پزشکی و پرستاران در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا قدردانی کرد.
کارگردان «خورشید» که بهترین فیلم جشنواره سی و هشتم فجر شد، با انتشار متنی با قدردانی از زحمات کسانی که در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا حضور دارند از روزی نوشت که مردم در کنار هم روزهای گذر از این بیماری را جشن خواهند گرفت.
متن نامه مجیدی که در اختیار رسانهها قرار داده، به این شرح است:
اینبار با کرونا، در نگاه اول سایه ترس و وحشت و نگرانی است و به ظاهر هرچه جلوتر برویم انگار این نگرانی بیشتر و بیشتر میشود! اما این یک روی سکه است. روی دیگر سکه همدلی، ایثار، فداکاری و گذشت آن هم در حد اعلای خودش، یعنی از جان خود گذشتن برای نجات یک هموطن و در خط مقدم این جبهه، جامعه پزشکی و پرستاران و کادر درمانی و همه گروه هایی که به نوعی با این عزیزان پیوند دارند. دست تک تک این عزیزان را میبوسیم. اینها حماسه میآفرینند همانند رزمندگان جان بر کفی که هشت سال از خاک و ناموس کشور عزیزمان دفاع کردند. جامعه پزشکی و پرستاران و کادر درمانی امروز دوباره به این واژهها جان دادند و غبارروبی کردند از واژههای ایثار، فداکاری و گذشت و مطمئن باشید شما عزیزان که همیشه جایگاه اجتماعیتان محترم بوده ولی اینبار قلب مردم ایران را تسخیر خواهید کرد. شک ندارم ما مردم بزرگ ایران این مشکل را هم همانند همه مشکلات جمعی دیگر، با همدلی، همراهی و ایمان پشت سر خواهیم گذاشت و بعد از این روزها، روزهای گذر از این بیماری را در کنار هم جشن خواهیم گرفت.
کوچک همه شما
مجید مجیدی
* تغییر نام یک فیلم با بازی شهاب حسینی
فیلم سینمایی «خورشید همچنان می درخشد» به کارگردانی ابراهیم شیبانی به «طلاخون» تغییر نام داد. ابراهیم شیبانی که تازهترین فیلم خود را اوایل زمستان در قزوین به مدیریت فیلمبرداری حسین جعفریان شروع کرده بود به روزهای پایانی نزدیک شد.
شهاب حسینی، حسام منظور، زری خوشکام و ترنم کرمانیان با معرفی یک چهره جدید برای نقش اصلی زن، بازیگران فیلم جدید ابراهیم شیبانی هستند.
ابراهیم شیبانی و شهاب حسینی ١٨ سال پیش در فیلم سینمایی «زهرعسل» با هم همکاری داشتند.
در فیلم سینمایی طلاخون طراح چهره پرداز عبدالله اسکندری، صدابردار محمود سماک باشی و سید علیرضا علویان به عنوان مجری طرح با حسن کلامی تهیه کننده همکاری دارند.
* نکات جدیدی از داوری جشنواره فیلم فجر
محمد مهدی عسگرپور دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر و داور سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شب گذشته در گفتگو با رادیو تهران درباره چالشهای داوری این دوره از جشنواره گفت: گاهی این تفکر را داریم که فکر میکنیم اگر تعداد داوران بیشتر باشد دقت نظر هم بیشتر میشود. همیشه اینگونه نیست. بعضی اوقات تعداد زیاد داوران هم ممکن است مسائل خودش را داشته باشد. امسال هم یک تجربه بود. به نظرم دبیر بعدی جشنواره یا آقای داروغهزاده اگر باز دبیر شدند، باید از اتفاقاتی که امسال افتاد استفاده کنند.
عسگر پور درباره نظر داوران درباره جواد عزتی اظهار کرد: اینکه میگویند همه هیئت داوران به غیر از یک نفر با جوادعزتی موافق بودند، نمی توان به این صراحت گفت که یک نفر مخالف بود. اگر این طور باشد معنایش این است که 8 نفر زورشان به یک نفر نرسیده است. دوستان تا وقتی خودشان وارد جریان داوری نشوند، شاید این مسئله همواره درباره جشنواره فجر وجود داشته باشد. این مسئله به نظرم به ساختار جشنواره برمیگردد و نه به اینکه چه کسانی داور باشند. به همین دلیل اگر از کسانی که قبلا داور بودند بپرسید شاید برایشان این مسئله تا حدی حل شده باشد.
وی ادامه داد: ما موقعیتی که یکی از داورها بلند شود و از اتاق بیرون برود و بعد خواهش کنند که برگردد را امسال نداشتیم. بعضی از سالها داشتیم. در سالهایی که خودم دبیر جشنواره بودم چند بار این اتفاق افتاد. ولی امسال اتفاق نیفتاد. بنابراین یک نفر رای ۸ نفر را نمیتواند عوض کند و ممکن است رای سه یا چهار نفر را عوض کند و ترکیب نتیجه نهایی را بر هم زند. در این مورد (جواد عزتی) و در دو سه مورد دیگر این اتفاق افتاد که ما ۵ به ۴ شدیم. احتمال میدهم اگر ایشان نامزد هم میشد، ممکن بود باز سیمرغ نگیرد.
عسگرپور درباره سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد که به پیمان معادی رسید، عنوان کرد: من به شخصه میگویم ما اگر خانواده سینماگران را در نظر بگیریم، بنا بر احوالات خاص هر مقطع ممکن است که عمل و عکس العملی داشته باشد. اگر بخواهیم دائم تعمیم دهیم و دائم یک لیست فراهم کنیم، هر هفته یک لیست داشته باشیم که این هفته ایشان نباید دیده شود و این هفته باید دیده شود. به نظرم چیز درست نیست. ضمن اینکه معادی بعد از آن همه چیز را توضیح داد و به جشنواره برلین هم نرفت. گفت که اصلاً پایم به جشنواره و جشن نمیرود. این به مفهوم تحریم نیست. کما اینکه خیلیها ممکن است به اختتامیه جشنواره فجر به دلایل مختلف که خودشان میدانند، نیایند. اما وقتی یک نفر میگوید که من برای آمدن به جشنواره حالم خوب نیست و بعد به این دلیل نباید داوری شود، این حرف درستی نیست.