سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری:

ترمیم حقوق بازنشستگان از اولویت‌های صندوق بازنشستگی است

    کد خبر :166645

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ترمیم حقوق بازنشستگان کشوری یکی از اولویت‌های مهم این صندوق به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم صادقی‌فر در نشست صمیمانه با اعضای هیات موسس مجمع عالی کانون‌های بازنشستگان کشوری، اظهار داشت: مدیران نهادهای دولتی باید بدانند که زمانی آن‌ها هم بازنشسته می‌شوند و باید این آینده را مورد توجه برای تصمیم گیری‌های اکنون قرار دهند؛ همین نگاه سبب می‌شود که تصمیماتی که برای بازنشستگان گرفته می شود با آینده نگری انجام شود. امیدواریم در آینده اتفاقات خوب و محسوسی در این حوزه رخ دهد.

صادقی‌فر با تاکید بر اینکه بازنشستگان نباید دغدغه مالی داشته باشند، اظهار داشت: منابع مالی حاصل از سود سرمایه گذاری‌ها و فعالیت‌های اقتصادی نباید در حوزه حقوق مصرف شود، بلکه درآمد اقتصادی باید صرف کرامت و افزایش رفاه اجتماعی بازنشستگان شود.

وی با تاکید بر اینکه کارهای خوبی در صندوق بازنشستگی کشوری در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی انجام شده که نیازمند برنامه‌ریزی جدید و رو به جلو است، گفت: در صندوق بازنشستگی کشوری از محل سرمایه‌گذاری‌ها، بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان برای کسری حقوق و ۸۰۰ میلیارد تومان برای بیمه تکمیلی هزینه می‌شود؛ در حالیکه مجموع این اعتبارات باید برای افزایش رفاه بازنشستگان هزینه شود.

وی با تاکید بر اینکه تشکل‌های بازنشستگی ظرفیت‌های قابل توجهی در همه عرصه‌ها دارند، گفت: باید در پیشبرد فعالیت‌ها و انجام امور از تشکل‌های بازنشستگی، کمک گرفته شده تا با همدلی و همکاری یکدیگر موانع موجود برداشته شود.

وی بیان کرد: تشکل‌های بازنشستگی اگر در حوزه اقتصادی از ظرفیت و توان لازم برخوردار باشند، می‌توانند در بحث واگذاری شرکت های موجود، نقش مهم و اثرگذاری ایفا کرده و خصوصی سازی این بنگاه های اقتصادی را به طور کامل محقق کنند.

صادقی‌فر با اشاره به ضعف‌های بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان نیز اظهار داشت: قطعا ضعف‌هایی در این بیمه وجود دارد که در حال بررسی برای تغییرات کوتاه مدت و بلند مدت آن هستیم. ضمن اینکه بهترین حالت حمایت بیمه‌ای، تعریف بسته‌های خدمات درمانی است تا بازنشستگان براساس نیاز و تقاضا بسته مورد نظر خود را دریافت کنند.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری حرکت به سمت صندوق‌های ذخیره سرمایه را یکی از گام‌های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای هدف‌دار شدن سرمایه‌های بازنشستگان و ذی نفعان عنوان کرد و افزود: این نوع از صندوق‌ها کمک می‌کنند تا سود سرمایه‌گذاری‌ها وارد آن شده و مستقیما در اختیار بازنشستگان قرار گیرد. همچنین بازنشستگان را می‌توان به عنوان سهام‌دار شرکت‌ها نیز در نظر گرفت.

صادقی‌فر با اشاره به اینکه تلاش شده تا با انجام تهاتر با سازمان‌های تامین اجتماعی، مجموعه ایرانگردی و جهانگردی در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری قرار گیرد، گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه گردشگری وجود دارد و برنامه‌های متنوعی نیز برای سفر بازنشستگان می‌توان در نظر گرفت که همه این موارد نیازمند برنامه‌ریزی و مطالعه بوده که این کار آغاز شده است.

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وی ادامه داد: واگذاری خدمات گردشگری به کانون‌های بازنشستگی و استفاده از ظرفیت کانون‌ها در این بخش یکی از راه‌ها و طرح‌های قابل اعتنایی است که در حال بررسی آن هستیم.

صادقی‌فر با اشاره به کارکردهای مطلوب خانه‌های امید بازنشستگان در استان‌های مختلف کشور، گفت: خانه‌های امید با اجرای برنامه‌های فرهنگی و تخصصی بویژه با کمک سازمان بهزیستی که یکی از نهادهای متخصص و باتجربه در حوزه سالمندی است، می‌تواند به ارتقای کیفیت و ایجاد دوران سالمندی پویا کمک کند.

وی تاکید کرد: باید کاری کرد که روحیه و امید به بازنشستگان بازگردانده شود؛ دولت و صندوق بازنشستگی کشوری قطعا نقطه مقابل بازنشستگان نیستند و تمام تلاش‌ها در صورت اطلاع رسانی صحیح و مطلوب می‌تواند به افزایش اعتماد و کمک رسانی بازنشستگان به صندوق، بیانجامد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید