ترامپ: خواستار لغو تحریم‌ها علیه ایران هستم/ زمان مذاکره بعدی مشخص شده است

    کد خبر :1152546
ترامپ لغو تحریم‌ها علیه ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، از آمادگی برای مذاکره مجدد با ایران خبر داد.

وی گفت: «زمان گفت‌وگوهای بعدی مشخص شده است.» او افزود: «ایران آسیب‌های جدی دیده و تمامی تأسیسات هسته‌ای‌اش از بین رفته‌اند. من خواهان برداشته شدن تحریم‌ها علیه ایران هستم تا این کشور امکان توسعه و پیشرفت داشته باشد.»

ترامپ در بخشی از سخنانش گفت: «ایران زمانی که قصد حمله به پایگاه ما را داشت، از پیش اطلاع داد. آن‌ها به ما احترام گذاشتند و قدردان این اقدام هستم. خلبانان ما گفته‌اند که بیش از ۲۰ سال است برای چنین حمله‌ای آماده شده‌اند.»

او همچنین استفاده از بمب‌های غیرهسته‌ای را با حملات اتمی ترومن به ژاپن مقایسه کرد و گفت این حملات به پایان جنگ انجامید. ترامپ اضافه کرد: «امیدوارم دیگر شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از سوی ایران شنیده نشود و این کشور مسیر صلح را در پیش گیرد.»

ایسنا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید