هاآرتص:

ترامپ خواستار توقف اظهارات نتانیاهو درباره حمله به ایران شد

    کد خبر :1148348
ترامپ نتانیاهو حمله به ایران

روزنامه عبری‌زبان هاآرتص به نقل از یک منبع آگاه فاش کرد که در تماس تلفنی اخیر میان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، ترامپ از نتانیاهو خواسته است که از مطرح‌کردن سناریوی حمله به ایران در اظهارات عمومی خود خودداری کند.

این تماس در حالی صورت گرفت که نتانیاهو در تلاش بود تا ترامپ را برای توقف مذاکرات هسته‌ای با ایران متقاعد کند. با این حال، ترامپ به او توضیح داده است که در شرایط فعلی قصد ندارد مجوز حمله به ایران را صادر کند و همچنان به مسیر دیپلماسی پایبند است.

پیش‌تر دفتر نخست‌وزیری اسرائیل تأیید کرده بود که این تماس روز دوشنبه انجام شده و در جریان آن، ترامپ از ارائه پیشنهادی معقول به ایران خبر داده که منتظر پاسخ آن در روزهای آینده است.

به گزارش رسانه عبری کانال ۱۳، نتانیاهو دستور داده است که «ران درمر» وزیر امور راهبردی و «دیوید بارنیا» رئیس موساد با استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا دیدار کنند.

ترامپ در سخنرانی روز دوشنبه خود نیز هشدار داد که در صورت شکست مذاکرات، گزینه‌های جایگزین بسیار خطرناک خواهند بود. او با اشاره به روند غنی‌سازی اورانیوم در ایران گفت که تهران خواسته‌هایی دارد که قابلیت اجرایی ندارند.

در همین راستا، پایگاه آکسیوس گزارش داده است که دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا قرار است جمعه در اسلو نروژ یا یکشنبه در مسقط عمان برگزار شود.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز این خبر را تأیید کرده و گفته است که احتمالاً یکشنبه آینده در عمان، دور تازه‌ای از گفت‌وگوها برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در عین حال، مقامات ایرانی هشدار داده‌اند که در صورت هرگونه اقدام نظامی از سوی اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، پاسخ تهران شدید، قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید