ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محورهای شمالی کشور
![ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محورهای شمالی کشور](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2019/11/ترافیک-سنگین-و-نیمه-سنگین-در-محورهای-شمالی-کشور.jpg)
رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محورهای منتهی به استانهای شمالی کشور خبر داد.
سرهنگ نادر رحمانی، با بیان اینکه بر اساس آخرین گزارش دریافتی تا این لحظه ترافیک در آزد راه تهران-کرج محدوده گرمدره و پل کلاک تا پل فردیس نیمه سنگین گزارش شده است، گفت: همچنین در آزادراه کرج-قزوین از پل فردیس تا پل حصارک نیز ترافیک نیمه سنگین است.
به گزارش ایسنا،وی با بیان اینکه ترافیک در مسیرجنوب به شمال محور قزوین-رشت، محدوده مسکن مهر رودبار نیز سنگین و طول محور پرحجم و روان است، افزود: ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس، از میدان امیرکبیر تا آدران نیز سنگین و طول محور پرحجم و روان گزارش شده است.
به گفته رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور هراز در محدودههای پیست آبعلی، گالری امامزاده هاشم و سه راهی چلاو نیز سنگین و طول محور پرحجم و روان است. همچنین سایر محورهای کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.