تدوین شناسنامه تخصصی شهرهای استان تهران
معاون عمرانی استاندار تهران از تدوین شناسنامه تخصصی شهرهای استان تهران با هدف احصا مشکلات و برنامهریزی برای حل آنها خبر داد.
محمد تقیزاده در تشریح جزییات شناسنامه تخصصی شهرهای استان تهران گفت: در حقیقت این شناسنامه به صورت تخصصی در یک نگاه اطلاعات شهرها را در اختیار میگذارد و به نوعی بانک اطلاعاتی شهرداریها محسوب میشود.
وی افزود: این شناسنامه نشان خواهد داد در هر یک از شهرهای استان تهران چه ظرفیتها و مشکلاتی وجود دارد و برای حل معضلات و مشکلات، اولویت تعیین میکند. برای مثال در شهری در استان، معضل بافتهای فرسوده اولویت دارد و در شهر دیگر معضل ترافیک که در قالب این شناسنامه تخصصی میتوان برنامه زمانبندی برای حل و فصل این معضلات را تعیین کرد.
تقیزاده ادامه داد: این شناسنامه شامل اطلاعات مربوط به سرانهها متشکل از سرانههای فضای سبز، آموزشی و ورزشی، میزان جمعیت، نقاط حادثه خیز و اعتبارات و تعداد پروژههای عمرانی و هر آنچه که به موضوعات عمرانی مرتبط در شهرها میباشد برای نظارت هرچه بیشتر بر شهرداریها تکمیل خواهد شد؛ قطعا اطلاعات این شناسنامهها به مدیران در فرایند تصمیمسازی و تصمیمگیری کمک خواهد کرد و از سوی دیگر به علاقمندان برای پژوهش و تحقیق کمک میکند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه عمده مشکلات استان تهران ناشی از عدم توجه و برنامهریزی مناسب برای رفع مسائل عمرانی است، افزود: راهاندازی سامانه رصد و مانیتورینگ پروژههای عمرانی بواسطه رصد و به هنگام پیشرفت فیزیکی طرحهای استان بسیار حائز اهمیت است و هم در زمان و هم در هزینههای اقتصادی موجب صرفه جویی در منابع خواهد شد.
به گزارش ایسنا،وی تاکید کرد: با استقرار این سامانه تحلیلهای کمی و کیفی از پروژههای عمرانی استان تهران به دست خواهیم آورد. این سامانه به ما این امکان را میدهد تا با برنامهریزی منسجم و بر اساس شناخت و نیاز سنجی و با اولویت پروژهها را اجرا کنیم. در حقیقت سامانه رصد و پایش در ۳ فاز شناخت پروژهها (۳ماه)، اجرای پروژه (۲ماه) و پایش طرح ها بطور مستمر فعالیت میکند.