تاثیر فاکتورهای محیطی بر خطر ابتلا به دیابت
پزشکان در مطالعهای تازه به بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر خطر ابتلا به دیابت نوع دو پرداختند.
محققان در این مطالعات به بررسی ارتباط بین کیفیت محیط زندگی در بیش از ۳۰۰۰ منطقه در آمریکا پرداخته و به تفاوتهای چشمگیری در مناطق شهری و روستایی پی بردند. این تحقیق نشان داد که چندین فاکتور محیطی بر خطر ابتلا به دیابت نوع دو اثر میگذارند.
نابینایی، نارسایی کلیوی و نقص عضو از جمله پیامدهای بیماری دیابت به حساب میآیند. براساس یافتههای این مطالعه که در آمریکا انجام گرفته موارد ابتلا به دیابت نوع دو طی چند سال اخیر در این کشور افزایش یافته و در فاصله سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۲ هر سال ۴.۸ درصد به تعداد مبتلایان به این بیماری در آمریکا افزوده شده است.
متخصصان آمریکایی در بررسی خود به این موضوع پرداختند که آیا فاکتورهای محیطی در مناطق روستایی و شهری در بروز این بیماری نقش دارند. این محققان به مطالعه روی ساکنان ۳۱۳۴ منطقه در این کشور پرداختند.
محققان در این مطالعه به دنبال آن بودند تا اثرات محیطی تجمعی بر خطر ابتلا به دیابت نوع دو مورد ارزیابی قرار گیرد. آنان شاخص کیفیت زیست محیطی ارائه کردند که شامل اطلاعاتی در مورد کیفیت هوا، آب و خاک و فاکتورهای جامعهشناختی (میانگین درآمد خانوار، تحصیلات، میزان جرائم خشونتبار) در مناطقِ مورد نظر بوده است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان با ارزیابی اطلاعات بدست آمده تاکید کردند در مجموع کیفیت نامناسب محیط زندگی با افزایش موارد ابتلا به دیابت نوع دو مرتبط است.