تابش: ضرر فعالیتهای اقتصادی نهادهای نظامی بیش از سود آن است/ اعتماد عمومی را کم میکند

محمدرضا تابش نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در مورد سخنان وزیر دفاع در رابطه با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر عدم حضور سپاه و ارتش در کارهای اقتصادی گفت: ما در زمان اصلاحات آقای خاتمی را به دلیل اینکه حدود ۱۵۰شرکت اقتصادی وابسته به وزارت اطلاعات را تعطیل کرد تحسین کردیم .
نماینده مردم اردکان در خانه ملت در گفتوگو با عصر ایران ادامه داد: درست است فعالیتهای اقتصادی وزارت اطلاعات تعطیل شد اما همین فعالیتها در سپاه و ارتش به بهانه خدمت و تأمین منابع برای ماموریتهای که دارند شروع شد که انجام این نوع کارها توسط نهادهای نظامی اصلا خوب نیست .
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات خاطر نشان کرد: اگر قصد آنها از این فعالیتها خدمت هم بوده است اما با توجه به آثاری که مترتب بر این نحوه کار است این نوع خدمت خوب نیست. به هر حال این فعالیت ها باعث سلب اعتماد مردم به این بخش ها می شود. اینها بخش خصوصی و نهادهای در حاکمیت را رقیب خودشان می دانند و قدرت نظارت و پاسخگویی نیز بر آنها کم میشود.
این نماینده اصلاح طلب مجلس افزود: اگر نیت خیر بوده و قصدشان نیز کمک بوده است هزینه این کار برای نظام بیشتراز فایده اش بوده است و امیدواریم هرچه سریعتر تدبیر رهبری که توسط وزیر دفاع در این زمینه اعلام شد به مرحله اجرا دربیاید.
تابش تاکید کرد: در بخش های اقتصادی سپردن این فعالیتها به سپاه و ارتش تخصص و کارآمدی را در کشور تحت سیطره قرار می دهد .
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه خاطر نشان کرد: فعالیت اقتصادی این نهادها تبعات سوء زیادی دارد که مهمترین آن بی اعتمادی مردم است و البته متخصصین نیز در این زمینه احساس می کنند که به آنها بی احترامی شده است .
تابش تاکید کرد: باید بستر و سازوکار انتقال این فعالیتها به بخشهای دیگر فراهم شود و باید توجه داشت که این انتقال دفعتا انجام نمی شود. چون وضعیت اقتصادی کشور خوب نیست خیلی از پیمانکاران ما قدرت و توانمندی فراهم کردن نقدینگی لازم را ندارند و منابعی در اختیار ندارند که کارگاهشان را تجهیز کنند ولی سپاه و ارتش بانک دارند و منابع لازم را در اختیار دارند و می توانند سریعتر کارهایشان را انجام دهند .