بولتون می گوید اگر ترامپ نتواند برای بار دوم رييس جمهور شود، زمان زیادی برای مقابله با ایران باقی نمانده

    کد خبر :519890
بولتون

سیاست آمریکا علیه ایران توسط سه نئوکان دولت ترامپ، مایک پومپئو، جان بولتون و استیون منوخین هدایت می شود. در سطح پایین تر، برایان هوک و جیمز جفری، مسئول دو پرونده ایران و سوریه در وزارت خارجه آمریکا هستند. اقدام اخیر دولت ترامپ در ضمن سلسله اقدامات آن با هدف وارد اوردن شدیدترین فشارها علیه ایران، جای می گیرد.

مروان قبلان در العربی الجدید نوشت: با قرار گرفتن سپاه پاسداران ایران در لیست سازمانهای تروریستی توسط آمریکا، تنش بین ایالات متحده و ایران وارد سطح جدیدی از درگیری شد. این اولین مرتبه ای است که واشنگتن نیروهای مسلح یک دولت خارجی را هدف گرفته و آن را تروریست اعلام می کند، و این نشان دهنده دامنه فشارهایی است که واشنگتن در حال آماده سازی علیه ایران است.

به گزارش انتخاب؛ در ادامه این مطلب آمده است: سیاست آمریکا علیه ایران توسط سه نئوکان دولت ترامپ، مایک پومپئو، جان بولتون و استیون منوخین هدایت می شود. در سطح پایین تر، برایان هوک و جیمز جفری، مسئول دو پرونده ایران و سوریه در وزارت خارجه آمریکا هستند. اقدام اخیر دولت ترامپ در ضمن سلسله اقدامات آن با هدف وارد اوردن شدیدترین فشارها علیه ایران، جای می گیرد.

این گروه معتقدند که مساله حل مسئله ایران که چهار دهه قبل شروع شده، بر عهده آنهاست؛ از این رو پیش بینی می شود که فشارها طی مرحله آینده بیشتر شود؛ به این دلیل که گروه مذکور این نکته را در محاسبات خود در نظر دارند که اگر ترامپ نتواند به دوره دوم ریاست راه یابد، زمان زیادی برای دولت او و حل مشکل ایران باقی نمانده است.

اینطور که به نظر می آید، گام بعدی، به صفر رساندن صادرات نفت ایران است؛ همانطور که معافیتهای 5 کشور چین، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و هند در مورد خرید نفت ایران در ماه می به پایان می رسد. علاوه بر این، دولت ترامپ به سمت ممانعت از استفاده ایران از عایدات نفتی حاصل از فروش ماههای گذشته، برای خرید کالاهای غیر غذایی، پیش می رود.

این در حالی است که اروپایی ها تا کنون در زمینه ایجاد ساز و کارهای جایگزینی برای دور زدن تحریمهای بانکی آمریکا و تضمین ادامه تعامل تجاری با ایران، از طریق نظام مبادله ای خارج از نظام دلار، شکست خورده اند و حتی اگر در این باره موفق شوند، تعامل آنها با ایران، از حد معاملات انسانی، یعنی غذا و دارو فراتر نمی رود.

در این میان، عربستان تلاش می کند با نزدیک شدن به عراق، از وابستگی آن به برق ایران بکاهد. علاوه بر اینکه مسکو برای استفاده از ضعف ایران در راستای کاهش نفوذش در سوریه و حتی خروج کامل آن استفاده می کند. بر این اساس، پیش بینی می شود که مسکو در حال آماده سازی برای نادیده گرفتن حملات به مواضع ایرانی از سوی اسرائیل، در میدان سوریه باشد. بدین معنا، ایران به سمت دشوارترین نبردها در حرکت است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید