بسیاری از ذینفعان، بحران آب را جدی نگرفته‌اند

    کد خبر :255995

عضو کمیسیون کشاورزی و آب مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه هنوز بسیاری از ذی نفعان کمبود و بحران آب را جدی نگرفته‌اند.

علی اکبری در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: بحران آب، کمبود بارش‌ها در سالی که گذشت، خشکسالی سال‌های اخیر و تداوم آن در سال 97، از مباحث دو طرفه میان ذی نفعان و الزامات پایه‌ای برنامه‌های توسعه‌ای محسوب می‌شود.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز اعتماد لازم برای جدی گرفتن بحران آب به وجود نیامده است، عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه کشور الزاماتی در این باره اندیشیده شده که هم بهره برداران و هم کشاورزان را ملکف به اجرای تکالیفی کرده است.

اکبری با بیان اینکه بحران آب چالشی جدی است و منحصر به ایران تنها نیست، گفت: در استان فارس با توجه به اینکه پایه اصلی اشتغال کشاورزی است، مخاطرات بیشتری متوجه آن است.

وی ادامه داد: در فصل هفتم برنامه ششم توسعه کشور هم در خصوص بهره برداران و هم صرفه جویی در مصرف آب روش هایی پیش بینی شده است که به اقتضای مناطق مختلف، متفاوت است.

اکبری، هوشمندسازی چاه‌های آب، کشت‌های گلخانه‌ای، پرهیز از کشت های کم آب بر، بستن چاه‌های آب غیرمجاز و توجه به آبیاری نوین را از مهمترین برنامه‌هایی عنوان کرد که در برنامه ششم توسعه بر اجرای آنها تاکید شده است.

عضو کمیسیون کشاورزی و آب مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هدف های کمی در این برنامه ها پیش بینی شده که امید است دستگاه‌های متولی به اجرای آن توجه کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید