برندگان اسکار ۲۰۲۵/ سومین جایزه اسکار برای سینمای ایران

    کد خبر :1129836
برندگان اسکار ۲۰۲۵

مراسم نود و هفتمین دوره جوایز اسکار برگزار شد و فیلم «آنورا» با کسب ۵ جایزه از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی، به عنوان برنده بزرگ این مراسم شناخته شد.

همچنین، انیمیشن ایرانی «در سایه سرو» نیز موفق به دریافت جایزه اسکار شد. این سومین جایزه اسکار سینمای ایران پس از موفقیت فیلم‌های «فروشنده» و «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی است.

مراسم اسکار ۲۰۲۵ با اجرای کانن اوبرایان در سالن تئاتر دالبی برگزار شد و فیلم «آنورا» به کارگردانی شین بیکر توانست جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر زن (مایکی مدیسون)، بهترین فیلمنامه اصلی و بهترین تدوین را از آن خود کند.

فیلم «بروتالیست» نیز با کسب سه جایزه از جمله بهترین بازیگر نقش اول مرد برای آدرین برودی موفق ظاهر شد.

فیلم «امیلیا پرز» که با ۱۳ نامزدی به مراسم اسکار ۲۰۲۵ آمده بود، توانست دو جایزه شامل بهترین بازیگر نقش مکمل زن (زویی سالدانا) و بهترین ترانه اصلی را به دست آورد.

فیلم «ملاقات» با ۱۰ نامزدی تنها به یک جایزه دست یافت، در حالی که «تل‌ماسه: بخش دوم» موفق به کسب دو جایزه شد.

به گزارش ایسنا، انیمیشن ایرانی «در سایه سرو» ساخته شیرین سوهانی و حسین ملایمی توانست جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه را کسب کند. این اولین جایزه اسکار برای انیمیشن ایران و سومین جایزه اسکار در تاریخ سینمای ایران است.

فهرست برخی از نامزدها و برندگان اسکار ۲۰۲۵:

بهترین فیلم:

«آنورا» – برنده
«بروتالیست»
«یک ناشناخته کامل»
«ملاقات محرمانه»
«تل‌ماسه: بخش دوم»
«امیلیا پرز»
«هنوز اینجا هستم»
«پسران نیکل»
«ماده»
«شرور»

بهترین کارگردانی:

شین بیکر – «آنورا» – برنده
بردی کوربت – «بروتالیست»
جیمز منگولد – «یک ناشناخته کامل»
ژاک اودیار – «امیلیا پرز»
کورالی فارژا – «ماده»

بهترین بازیگر نقش اول زن:

سینتیا اریوو – «شرور»
کارلا سوفیا گاسکون – «امیلیا پرز»
مایکی مدیسون – «آنورا» – برنده
دمی مور – «ماده»
فرناندا تورس – «من هنوز اینجا هستم»

بهترین بازیگر نقش اول مرد:

آدرین برودی – «بروتالیست» – برنده
تیموتی شالامی – «یک ناشناخته کامل»
کولمن دومینگو – «سینگ سینگ»
رالف فاینز – «ملاقات محرمانه»
سباستین استن – «کارآموز»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن:

مونیکا باربارو – «یک ناشناخته کامل»
آریانا گرانده – «شرور»
فلیسیتی جونز – «بروتالیست»
ایزابلا روسلینی – «ملاقات محرمانه»
زوئی سالدانا – «امیلیا پرز» – برنده

بهترین انیمیشن کوتاه:

«در سایه سرو» – برنده
«مردان زیبا»
«شیرینی‌های جادویی»
«وندر تو واندر»
«نفرت‌انگیز»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید