برق تجدیدپذیر در انگلیس تا ۲۰۳۰ از تولید سوخت فسیلی پیشی می‌گیرد

    کد خبر :503491
برق تجدیدپذیر

دولت انگلستان روز پنجشنبه یک قرارداد در بخش انرژی بادی دریایی بست.

انتظار می رود این پروژه به طرز قابل توجهی سهم تولید انرژی تجدیدپذیر را تا ۲۰۳۰ بالا ببرد و برای اولین بار در تاریخ انگلستان از تولید برق توسط سوخت های فسیلی پیشی بگیرد .
دولت انگلستان انتظار دارد تا ۲۰۳۰ ، ۷۰ درصد برق تولیدی در این کشور از منابع کم کربن باشد و سهم نیروی باد در تولید برق کشور به ۳۰ درصد برسد .
طبق آخرین آمار فصلی از طرف وزارت تجارت، انرژی و استراتژی صنعت، سهم تولید برق توسط منابع کم کربن در سه ماهه سوم ۲۰۱۸ به بالاترین حد ۵۶ درصد رسید که نسبت به سال گذشته در همین زمان ۵۴ درصد افزایش داشت، دلیل آن هم تولید بالاتر برق توسط انرژی های تجدید پذیر بود .
سهم انرژی های تجدیدپذیر از تولید برق به رکورد ۳۳.۱ درصد در سه ماهه سوم ۲۰۱۸ رسید که در سه ماهه دوم ۲۰۱۷، ۳۰ درصد بود . برق تولید شده از این انرژی پاک در انتهای سه ماهه سوم ۲۰۱۸ ، ۴۳.۲ گیگا وات بود و ۱۰ درصد یا ۳.۹ گیگاوات نسبت به سال گذشته افزایش داشت .
طبق قرارداد جدید بخش انرژی بادی دریایی که امروز اعلام شد، سهم این انرژی از تولید برق سالانه انگلستان از ۰.۸ درصد سال ۲۰۱۰ به ۶.۲ درصد در ۲۰۱۷ رسید و انتظار می‌رود به حدود ۱۰ درصد تا ۲۰۲۰ برسد .
بخش انرژی بادی دریایی انگلستان بیش از ۵۲.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری زیرساختی تا ۲۰۳۰ خواهد داشت. دولت انگلستان تا ۷۳۲ میلیون دلار برای قراردادهای آینده تامین می کند .
همچنین انتظار می‌رود این قرارداد تا ۲۰۳۰ تعداد مشاغل را در بخش انرژی بادی در دریا سه برابر کند و به ۲۷ هزار شغل افزایش دهد .

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید