برترین ذخایر طلای جهان در یک قاب

    کد خبر :210076

کورتز، گرسبرگ، گلدستریک، پابلووی‌یه‌کو و مورونتا نام 5 معدن بزرگ جهان است که در سال 2016 میلادی (1395 خورشیدی) بیشترین میزان استخراج طلا را داشته‌اند.

در میان این 5 معدن، 2 مورد به کلی متعلق به شرکت کانادایی «بریک‌گلد» است. این شرکت همچنین 60 درصد از سهم یک معدن دیگر را در اختیار دارد.

معدن طلای کورتز

معدن کورتز در ایالت نوادای امریکا واقع است و در سال ۲۰۱۶ میلادی (نیمه دی ۱۳۹۴ تا نیمه دی ۱۳۹۵) ۱میلیون و ۵۹ هزار اونس طلا تولید کرد. این مقدار به طور حدودی ۶ درصد بیشتر از تولید سال ۲۰۱۵ میلادی بود. پیش‌بینی می‌شود کورتز در سال‌های آینده نیز بین بزرگترین معادن طلا باقی خواهد ماند. به گفته شرکت بریگ‌گلد در سال ۲۰۱۶ میلادی، این معدن ۱۸ درصد درآمد بیشتر داشته است. به‌علاوه، شرکت پروژه‌های متعددی در دست دارد که بر توسعه معدن متمرکز است. این موضوع، تولید طلا را برای سال‌های زیادی در آینده تضمین می‌کند. یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های معدن کورتز این است که مرکز همکاری بریک و شرکت سیسکوسیستمز فعال در زمینه سخت‌افزارهای شبکه‌ای است. این دو با تلاش برای عددی کردن عملیات استخراج طلا، داده‌های پیش‌بینی و تجزیه و تحلیل شده را به کار می‌گیرند تا با نشان دادن اینکه چقدر صنعت معدن با پیشرفت در فناوری‌های دیجیتال سودآور می‌شود، در آینده هزینه‌ها را کاهش دهند.

معدن طلای پابلووی‌یه‌کو

این معدن که در دریای کارائیب واقع شده و یک فعالیت اقتصادی مشترک است، بین شرکت طلای بریک و شرکت گلدکورپ است. بریک ۶۰ درصد و گلدکورپ ۴۰ درصد از سهام آن را در اختیار دارند. این معدن روباز در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱ میلیون و ۶۷ هزار اونس طلا تولید کرد. علاوه بر این دو شرکت رویال‌گلد هم از آن بهره‌برداری می‌کنند. در سپتامبر ۲۰۱۵ (شهریور ۱۳۹۴) بریک، یک معامله استخراج طلا و نقره با شرکت رویال‌گلد امضا کرد که او را در سود ۶۰ درصدی بریک از این معدن شرکت داد.

معدن طلای گرسبرگ

معدن گرسبرگ در اندونزی واقع است. مجموعه معادن گرسبرگ که به‌طور مشترک متعلق به شرکت مک‌موران و دولت اندونزی است، شامل ۳ معدن در حال کار است که روی هم رفته در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱ میلیون و ۶۱ هزار اونس طلا تولید کرده‌اند. گرسبرگ یکی از بزرگترین ذخیره‌های طلا در دنیاست، ذخیره طلای احتمالی و اثبات شده قابل کشف آن بیش از ۲۵ میلیون و ۸ هزار اونس برآورد می‌شود. با محاسبه ۹۸ درصد تولید طلای شرکت مک‌موران در سال ۲۰۱۶میلادی، گرسبرگ ۱/۰۳ میلیارد دلار در سال مالی ۲۰۱۶ درآمد عملیاتی داشته که حدود ۳۲ درصد از کل درآمد عملیاتی این شرکت را تشکیل می‌دهد. البته مک‌موران به دلیل اختلافی که با دولت اندونزی بر سر صادرات و دیگر مسائل داشت، در سال گذشته میلادی مدتی عملیات معدن را متوقف کرد. پیش از تعلیق عملیات، شرکت یادشده در توسعه معادن گوناگونی مشغول بود، هم‌اکنون متوسط هزینه‌های سرمایه‌ای این شرکت در گرسبرگ از سال ۲۰۱۷ تا سال ۲۰۲۱ میلادی (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ خورشیدی) ۱میلیارد دلار برآورد می‌شود.

معدن طلای گلدستریک

معدن گلدستریک نیز مانند کورتز در نوادا قرار گرفته و متعلق به بریک‌گلد است. در سال ۲۰۱۶ میلادی معدن گلدستریک ۱ میلیون و ۹۶ هزار اونس طلا تولید کرد که به معنی ۴ درصد رشد سالانه است. پیش‌بینی می‌شود این معدن تا پایان عمر ۸ میلیون اونس خروجی طلا داشته باشد. از آنجا که شرکت بریک تصمیم به ادغام بهره‌برداری از گلدستریک و کورتز دارد، انتظار افزایش سودآوری این شرکت‌ها در سال‌های آینده می‌رود. بنا بر گفته بریک، ادغام این عملیات به‌طور ایده‌آل باعث دست‌کم ۱۰۰ دلار کاهش در بهره‌برداری از هر اونس طلا می‌شود و در مجموع برنامه‌ریزی و تخصیص سرمایه بیشتر و همچنین بکارگیری شبکه‌های دیجیتال، شرکت را بر اساسی استوار بنا می‌کند.

معدن طلای مورونتا

مورونتا که بزرگترین معدن طلا در سال ۲۰۱۶ میلادی شناخته شد، به دولت ازبکستان تعلق دارد. این دولت اطلاعاتی درباره مورونتا ارائه نمی‌دهد. با این وجود، براساس گزارش‌های وب‌سایت معدنی و انگلیسی زبان ماینینگ، مورونتا به طور متوسط در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ میلادی حدود ۲ میلیون و ۱۵ هزار اونس طلا تولید کرده است. با این فرض می‌توان این معدن را برترین معدن طلای جهان شناخت. در واقع این حجم از تولید طلا دو برابر میزان طلایی است که از پابلووی‌یه‌کو استخراج شد. مورونتا همچنین بزرگترین معدن روباز و پانزدهمین معدن عمیق جهان است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید