با ۱۸ خاصیت میوه به آشنا شوید

    کد خبر :158122

میوه “به” برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌های روده‌، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادراری، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است …

در منابع روایی نیز به خواص متعدد “به” و لزوم مصرف آن تاکید فراوانی شده است از جمله حضرت امیرالمومنین(ع) فرمودند: “خوردن به، قوه‌ای برای قلب ضعیف‌، معده را پاک، ترسو را شجاع و فرزند را زیبا مى‌کند.”(تحف‌العقول ص 101)

در ادامه به برخی از خواص “به” اشاره شده است:

ـ با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود

ـ بهتر است خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند

ـ علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب‌ دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر زیادی دارد

ـ میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد

ـ روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی می‌شود

ـ افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین می‌برد

ـ تقویت‌کننده قلب، کبد و معده است

ـ برای درمان زخم معده مفید است

ـ تحریک‌کننده اشتهاست

ـ نرم‌کننده سینه است

ـ ادرارآور بوده همچنین به هضم غذا کمک می‌کند

ـ از التهاب پلک جلوگیری می‌کند

ـ اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه می‌دارد

ـ میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان است

ـ مصرف “به” به پایین آوردن کلسترول خون کمک می‌کند

ـ به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند

ـ به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

ـ تحقیقات نشان داده که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشد

منبع: تسنیم

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید