با وکیل یا بدون وکیل؟ مساله این است

    کد خبر :1008816

اغلب افراد، این موضوع را تایید می کنند که هر کاری می بایست توسط متخصص آن انجام شود. اما متاسفانه در عمل، برخی از افراد به دلایل متعددی تمایل دارند خودشان اقدام کنند که اینکار در اکثر مواقع، منجر به پشیمانی می شود! باید توجه داشت در برخی حوزه ها مانند حقوقی، پزشکی و … این پشیمانی دیگر ثمری نداشته و می تواند پیامدهای بسیار سنگین و غیر قابل جبرانی را به همراه داشته باشد.

جالب است بدانید سالانه بیش از 100.000 نفر در دنیا به دلیل مصرف خودسرانه دارو و عوارض بعدی آن به کام مرگ کشیده می شوند!

همین موضوع به شکل دیگری در مسائل حقوقی نیز مطرح است! بسیاری از افراد در کشور ما بدون تسلط به قوانین، اقدام به طرح شکایت یا دفاع در مقابل آن می نمایند که متاسفانه نتایج بسیار بدی را به همراه می آورد.

چند نمونه از اقدامات خودسرانه در مسائل حقوقی

مورد اول: بدون مشورت با وکیل امور ملکی از شخصی با عنوان تصرف عدوانی ملک شکایت کردم اما نتوانستم دلایل محکمه پسندی را به دادگاه ارائه نمایم. با مختومه شدن این پرونده، حال شخصی که از ایشان شکایت کرده بودم علیه بنده به دلیل اتهام بی اساس شکایت کرده!

مورد دوم: با توجه به صدور رای قطعی از کمیسیون ماده 100 شهرداری مبنی بر عدم امکان اعطای پایان کار با کسر پارکینگ و فضای باز، بدون مشورت با وکیل به دیوان عدالت اداری شکایت کردم اما این شکایت از طرف دیوان، رد شد!

مورد سوم: برای تقسیط مهریه بدون مشورت با وکیل، درخواست اعسار کردم اما این درخواست به دلیل وجود تمکن مالی کافی، رد شده و حکم بر پرداخت یکجای مهریه داده شده است!

مورد چهارم: بابت خرید خودرو، مبلغ 300 میلیون تومان به فروشنده چک داده ام. فروشنده چک را به فرد دیگری واگذار کرده و از تحویل خودرو امتناع می کند. حال شخصی که چک به ایشان منتقل شده از من شکایت کرده! بدون مشاوره از وکیل به دادگاه مراجعه کردم و بنا به حکم صادر شده، موظف هستم مبلغ چک را بدون دریافت خودرو تامین کنم!

مورد پنجم: بدون دریافت مشاوره از وکیل، یک واحد آپارتمانی را به شخصی فروختم که بعد از پرداخت نصف مبلغ، درخواست تحویل واحد و انتقال سند را دارد. متاسفانه در مبایعه نامه به این موضوع اشاره نشده که تحویل واحد و انتقال سند پس از پرداخت کامل وجه صورت خواهد گرفت. بر همین اساس، نظر دادگاه بر این است که در ابتدا می بایست تحویل واحد و انتقال سند صورت پذیرفته و پس از آن، اقدام به مطالبه وجه باقیمانده شود!

مورد ششم: من و همسر سابقم قصد داشتیم بصورت توافقی از هم جدا بشیم. چون کار رو به وکیل طلاق توافقی نسپرده بودیم حدود 6 ماه زمان برد که بتونیم گواهی عدم سازش رو از دادگاه بگیریم! در صورتی که اینکار با وکیل حدود یکماه زمان می برد!!!

و صدها مورد دیگر که در اثر اقدام خودسرانه صورت می گیرد که در بسیاری از مواقع، دیگر نمی توان کار خاصی را انجام داد. بنابراین توصیه می کنیم برای جلوگیری از بروز مشکلات جبران ناپذیر، حتما از وکیل مجرب در حوزه مربوطه کمک بگیرید.

نحوه پیدا کردن وکیل خوب

کمک گرفتن از وکیل می تواند به دو صورت اعطای وکالت به وکیل یا دریافت مشاوره موردی باشد. پیشنهاد می کنیم برای موارد مهم، حتما کار را به یک وکیل مجرب در حوزه مربوطه واگذار نمایید تا با تکیه بر دانش و تجربه ایشان بتوانید به بهترین نتیجه ممکن دست یابید. معمولا با کمی تحقیق می توانید بهترین وکیل را در شهر خود پیدا کنید. اگر در تهران و شهرهای حومه حضور دارید می توانید از خدمات گروه وکلای سایا در حوزه های مختلف مانند حقوقی، کیفری، مدنی، خانواده، ملکی و … بهره مند شوید.

برای دریافت خدمات، تنها کافیست با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

آقای مهدی احمدی (وکیل پایه یک دادگستری)

شماره تماس: 09126386954

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت وکیل سایا مراجعه نمایید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید