بازنشستگان سیاسی به پست های مدیریتی شهرداری تهران چشم دوخته اند
یک فعال اجتماعی گفت: هیچ تضمینی نیست که اگر مهره های سیاسی وارد شورا و شهرداری تهران شوند،خدمات شهری به مردم مشروط به همسویی فکری و سیاسی خانواده ها با جریان حاکم باشد!.
علی اکبر روح نواز اظهار داشت: مردم اگر درجریان گوشه ای از اتفاقات پشت پرده در بستن برخی لیست های انتخاباتی شورای شهر تهران باشند، تردیدی ندارم که در تصمیم خود تجدیدنظر خواهند کرد و برای انتخاب لیست موردنظر، دقت نظر و وسواس بیشتری می کنند.
وی افزود: امروز زشت ترین و کثیف ترین شیوه ها را برای حذف افراد حتی “خودی” از لیست های انتخاباتی به کار می بندند تا بلکه ترکیبی یکدست شکل گرفته و مدیریت شهری کاملاً در قبضه و انحصار تیم خاصی قرار بگیرد.
این روزنامه نگار گفت: پدرخوانده های جریان های سیاسی که اغلب هم از مسئولیت های اداری بازنشسته شده اند، برنامه ای را مدون ساخته اند تا پست های مدیریتی شهرداری تهران را که قریب هزار پست است میان بازنشستگان سیاسی مهره چینی کنند.
روح نواز گفت: امروز نیازمند ساختارشکنی در رفتار انتخاباتی رای دهندگان در تهران هستیم که مانع تحقق چنین نقشه خطرناکی باشند؛ اگر مردم بدون توجه به آنچه که از آن به عنوان لیست اصلی جریانات نام برده می شود، به برنامه ها، پیشینه، کارآمدی و تخصص افراد موردنیاز مدیریت شهری رای بدهند، قطع یقین شهرداری تهران از سقوط محتمل به ورطه سیاست نجات خواهد یافت و گرنه هیچ تضمینی نیست که ارائه خدمات شهری به مردم مشروط به همسویی فکری و سیاسی خانواده ها با جریان حاکم نباشد!.
نامزد شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: گمان می رود یکی از دلایل حاشیه سازی برای طرد چهره های مشهور فرهنگی،هنری و ورزشی برای نامزدی در شورای شهر، زمینه سازی جایگزینی مهره های سیاسی در شورای شهر باشد تا ضریب اطمینان از یکدستی و همنوایی در پیشبرد اهداف بیش از پیش ارتقا و تضمین یابد.
این حقوقدان گفت: اگر شورای شهر و شهرداری تهران به باشگاه سیاسی احزاب و جریانات سیاسی مبدل شود، یقیناً حقوق شهروندان مورد خدشه و تضییع جدی واقع می شود و لذاست که مردم نباید به دست خود چنین سرنوشتی را رقم بزنند.