بازداشت قاتل فراری یزد در تهران؛ قتل دو نوجوان و تلاش برای گروگانگیری

  • حوادث
  • شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ ۱۱:۰۲
    کد خبر :1186352
بازداشت قاتل فراری یزد در تهران

مرد ۴۴ ساله‌ای که در جریان آشوب‌های اخیر یزد دو نوجوان ۱۳ و ۲۰ ساله را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، در تهران دستگیر شد. مأموران پلیس در هنگام بازداشت متهم متوجه شدند که او قصد داشت با حمله به مردم و گروگانگیری از دستگیری فرار کند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، بررسی‌های اولیه نشان داد هر دو قتل در یزد توسط یک نفر انجام شده و مقتولان غافلگیر شده بودند. پسر ۱۳ ساله در جریان آشوب‌ها و پسر ۲۰ ساله بسیجی با ضربات چاقو به قتل رسیدند و عامل قتل اقدام به جدا کردن سر یکی از مقتولان کرده بود.

بازبینی دوربین‌های مداربسته محل حادثه نشان داد قاتل یک مرد نقابدار است که از شلوغی استفاده کرده و اقدام به قتل کرده است. پس از تحقیقات فنی و میدانی، متهم که سابقه کیفری از جمله آدم‌ربایی و لواط داشت و ۱۰ سال حبس نیز در کارنامه خود داشت، شناسایی شد.

با پیگیری‌های پلیس، رد متهم ابتدا به اصفهان و سپس به تهران رسید. شامگاه چهارشنبه اول بهمن‌ماه، مأموران پلیس تهران هنگام پایش بازار ارزهای خارجی، متهم را حین تلاش برای خرید مقدار زیادی ارز مشاهده و برای بازداشت او وارد عمل شدند.

متهم با مشاهده مأموران، با چاقو به مردم حمله کرد و قصد داشت با گروگانگیری از دستگیری فرار کند. مأموران با رعایت قانون از ناحیه پا متهم را زمینگیر و بازداشت کردند. بررسی سوابق نشان داد او اهل یکی از شهرهای استان یزد بوده و تحت تعقیب به اتهام دو قتل است.

پس از انتقال به پلیس یزد و مواجهه با مدارک، متهم به ارتکاب دو قتل اعتراف کرد و برای ادامه تحقیقات در اختیار مراجع قضایی یزد قرار گرفت. حجت‌الاسلام حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد، گفت: «سابقه زندان و مهارت متهم در ارتکاب جرم، ابعاد پیچیده‌ای به پرونده داده که بررسی آن ادامه دارد.»

تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی یزد برای روشن شدن زوایای پنهان این پرونده ادامه دارد.

روزنامه جوان

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید