بازداشت سرپرست سابق گروه صنعتی بارز

    کد خبر :799945

سرپرست سابق و عضو هیات مدیره گروه صنعتی بارز و مدیرعامل شرکت لاستیک بارز کردستان شب گذشته بازداشت شدند.

دی ماه سال گذشته بود که سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در توئیتی از بازداشت دو نفر از مدیران ارشد گروه لاستیک بارز خبر داد؛ علی خضریان در صفحه شخصی خود نوشته بود: “پس از فرار یکی از مدیران بزرگترین شرکت تایرساز کشور، بارز، دو نفر از مدیران ارشد آن نیز به دستور مقام قضایی بازداشت شدند. ‏طی ماه‌های گذشته بار‌ها در خصوص تخلفات عدیده آن شرکت به آقایان ⁧‫شریعتمداری‬⁩ و ⁧‫رضوانی‌فر‬⁩ تذکر دادم و اقدامی نشد!”

فردای آن روز خبرگزاری‌ها جزئیات کامل تری از این بازدداشت منتشر کردند. مشرفی سرپرست وقت گروه صنعتی بارز در خصوص بازداشت این دو مدیر با کذب خواندن برخی خبرها گفته بود: “خطای ۲ نفر از مدیران گذشته نباید یک مجموعه بزرگ را تحت الشعاع قرار دهد. خطای دو نفر از مدیران فروش این مجموعه را که قبلاً هم از مقامشان کنار گذاشته شده بودند و نزدیک به یک سال تحقیق درباره آنان در حال انجام است نباید یک مجموعه بزرگ با ۵ هزار نفر پرسنل را تحت الشعاع قرار دهد.”

او در آن نشست خبری با اظهار اینکه “طرفدار برخورد با فساد بوده و از قوه قضائیه به سبب ورود به این امر سپاسگزارم” گفت: خطای دو نفر که در زمان تصدی مدیرعامل قبلی گروه صنعتی بارز رخ داده هیچ ارتباطی با وضعیت کنونی کارخانه لاستیک بارز کرمان ندارد.

بازداشت‌ها ادامه دارد و حالا عضو هیات مدیره

حالا پیگیری‌های «خبرنامه دانشجویان ایران» از بازداشت سرپرست سابق گروه صنعتی بارز و عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت لاستیک بارز کردستان خبر می‌دهد. پیگیری‌ها نشان می دهد نامبرده با پیگیری های رضوانی فر (مدیرعامل شرکت سرمایه­ گذاری تأمین اجتماعی(شستا)) با وجود تخلفات متعدد به مدت ۱۷ ماه بدون داشتن تائیدیه حراست در مقام بالاترین مسئول آن شرکت حضور داشته است.

از نکات قابل توجه، بازداشت این فرد در زمان ریاست محمد رضوانی‌فر، است به گونه ای که او در بازدیدی که آذرماه سال گذشته از این شرکت داشت با ذکر حمایت از اعضای هیات مدیره این گروه می‌گوید: “اکنون بهترین زمان برای توسعه است ترکیب هیئت مدیره بارز که مجموعه‌ای با تجربه و با سابقه­ی انجام کارهای بزرگ و سنگین است می­تواند موانع و مشکلات را برطرف کرده و ما هم حمایت­های لازم را در دستور کار قرار می­دهیم.”

این خبر در حالی است که شستا همواره از “صف شکنی در شفافیت انتصابات” در ترکیب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل‌ها گفته است. جالب اینجا است که در بخشی از بیانیه ابتدای سال ۱۴۰۰ این شرکت درباره عملکرد سامانه شفافیت خود آمده است: “یکی دیگر از نقاط طلایی کارنامه مدیریت جدید شستا راه اندازی سامانه‌هایی برای توسعه شفافیت و ارتقای عملکرد مدیریت است. سامانه هایی که تا همیشه شفافیت را برای شستا به ارمغان می‌آورد چون از این پس هر نوع فعالیتی در این نهاد معظم در سامانه های مذکور ثبت و ضبط می‌شود.”

بازداشت ها ادامه خواهد داشت؟

به هرحال باید دید تخلفات اینچنینی در محوری‌ترین بنگاه اقتصادی کشور چگونه مدیریت خواهد شد. بازدداشت مدیران ارشد و نفرات اول شرکت زیرمجموعه شستا بدون شک حساسیت‌ها را نسبت به موضوع «شفافیت» و پشت پرده افراد حامی این چنین افراد بیشتر می‌کند.

باتوجه به این که تحقیق و تفحص از «شستا» توسط مجلس شورای اسلامی کلید خورده است، باید دید که بی‌انضباطی‌های مالی و اقتصادی رخ داده توسط مجلس رسیدگی می‌شود یا خیر؟!

منبع: خبرنامه دانشجویان ایران

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید