اولین خرید زمستانی پرسپولیس نهایی می شود

بعد از سالها حرف و حدیث، به نظر میرسد انتقال علی قلیزاده به پرسپولیس بالاخره در نیمفصل زمستانی به نتیجه برسد.
بر اساس گزارش روزنامه هفت صبح، مذاکرات رسمی بین باشگاه پرسپولیس و لخ پوزنان لهستان برای جذب این وینگر تکنیکی تیم ملی ایران آغاز شده است.
علی قلیزاده ۲۹ ساله که دو سال پیش قراردادی سه ساله با لخ پوزنان امضا کرد و گرانترین انتقال فوتبال لهستان لقب گرفت، حالا در پی بازگشت به ایران است. مصدومیت طولانیمدت این بازیکن در فصل جاری باعث کاهش حضورش در میدان شده و به نظر میرسد باشگاه لهستانی نیز تمایل دارد او را در نیمفصل به فروش برساند.
قلیزاده در مصاحبهای اعلام کرده علاقهمند است در صورت موافقت لخ پوزنان، به نیمفصل به ایران و پرسپولیس بازگردد. از سوی دیگر، رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس مذاکراتی را برای این انتقال آغاز کرده و پیشنهاد اولیه پنجصد هزار دلار به باشگاه لهستانی ارائه شده است. با توجه به پایان قرارداد قلیزاده در تابستان ۲۰۲۶، فروش زمستانی او به سود لخ پوزنان خواهد بود اما مبلغ پیشنهادی پایین به نظر میرسد.
اگر این انتقال انجام شود، علی قلیزاده اولین خرید زمستانی پرسپولیس خواهد بود که میتواند بار دیگر پیراهن این تیم را بر تن کند و خط هافبک پرسپولیس را تقویت نماید.