اولویتهای فعالیت سیاسی احزاب از نگاه «تاجرنیا»
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: باید از تمام فعالیتهایی که باعث می شود دشمنان ایران به موج ایران هراسی که در منطقه و دنیا به راه انداختهاند دامن بزنند، پرهیز کنیم.
علی تاجرنیا در گفتوگو با ایسنا در ارتباط با اولویتهای فعالیت سیاسی احزاب در سال پیشرو اظهار کرد: در وهله اول ما در داخل کشور به آرامش نیاز داریم، متاسفانه فضاهای منطقهای و بینالمللی در مورد کشور ما یک فضای متلاطمی شده است و در داخل هم عدم تمکین نهادهای انتصابی به نهادهای انتخابی و مورد نظر مردم نوعی التهاب در جامعه ایجاد کرده است؛ بنابراین من فکر می کنم که مهمترین اولویت برای سال پیشرو این است که فضای نقد و گفتوگو را در جامعه ایجاد کنیم.
وی همچنین افزود: باید نقطه نظرات و انتقادهای خود را به جریانهای مقابل منتقل کنیم، در میان این انتقادات به دنبال هدف بهتر کردن شرایط کشور باشیم، برگزاری جلسات نقد و گفتوگو چه در درون جریانهای سیاسی و چه در بین آنها به نظر من می تواند به تلطیف فضا کمک کند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: وقتی صحبت از گفتوگو با کشورهایی که به نوعی مخالف جمهوری اسلامی هستند به میان می آید، چرا نباید تلاش کنیم تا بین خود و در بین جریانهای سیاسی کشور گفتوگو و تعامل ایجاد کنیم.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه کشور ما با بحرانهای جدی روبرو است، این تعامل و گفتوگو می تواند فضا را تلطیف کند و در عین حال شرایط برعکس نه تنها می تواند ساختارهای نظام را نشانه بگیرد، بلکه تمامیت ارضی کشور را هم دچار مشکل خواهد کرد.
این نماینده مجلس ششم در ادامه این گفتوگو خاطرنشان کرد: در وهله بعد احزاب و جریانهای سیاسی باید به چالشهای اصلی در سطح کشور بپردازند؛ به نظر من سوء تفاهمها که در بین جریانهای داخلی ایجاد می شود، عاملی برای سوءاستفاده مخالفین ما خواهد بود و باعث میشود تا نوعی از ایرانهراسی را به صورت موج گسترده سطح منطقه و جهان را پوشش دهد.
وی در همین راستا ادامه داد: ما باید با گفتوگو و ایجاد تفاهم جلوی هر آن چیزی که می تواند روند ایران هراسی در دنیا و منطقه را تشدید می کند، بگیریم. به عنوان مثال بحثی که در مورد حضور یک رئیسجمهور نظامی توسط عدهای مطرح می شود، موضوعی است که به نظر من برای شرایط فعلی جمهوری اسلامی ایران نه تنها مفید نیست بلکه موجب تشدید حساسیتها می شود این موضوع باید مورد توجه هم احزاب اصلاحطلب و هم اصولگرا قرار بگیرد.
تاجرنیا در پایان با بیان اینکه «احزاب اصلاحطلب باید به وحدت بیشتری دست پیدا کنند» گفت: در چارچوب اهداف احزاب اصلاحطلب نیز باید بگویم که رسیدن به یک فهم مشترک برای کنشهای سیاسی آینده مهمترین اولویت خواهد بود. متاسفانه وجود تشتت و اختلاف نظرها بعضاً موجب می شود تا تصمیماتی دور از دوراندیشی و تدبیر گرفته شود. خود این موضوعات باعث شکاف در میان احزاب اصلاحطلب میشود و افکار عمومی را نسبت به کارآمدی اصلاحطلبان دچار مسئله می کند.