اهدای لوح تقدیر به مأمور زن گشت ارشاد؟

    کد خبر :271945

علیرضا رحیمی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، در توییتی خبر داده است: «در جلسه کمیسیون امنیت ملی با فرماندهان ناجا، در پاسخ به علت تأخیر ناجا در اطلاع‌رسانی درباره حوادث مختلف، سردار اشتری اعلام کردند دو روز بعد از حادثه درگیری خانمی در پارک، مأمور ناجا در محل فرماندهی کل مورد تشویق قرار گرفته و لوح تقدیر از ایشان دریافت کرد».

روزنامه شرق نوشت: حجم واکنش‌ها به این موضوع، هم در شبکه‌های اجتماعی و هم در رسانه‌ها، چه از مردم عادی و چه مسئولان و چهره‌های شناخته‌شده مثل نمایندگان مجلس و بازیگران، به حدی بود که اثرات خود را گذاشت و، حضور خودروهای گشت ارشاد که از بعد از تعطیلات فعالیتشان به میزان چشمگیری زیاد شده بود، به‌شدت کاسته شد و آنها کمتر در میدان‌ها و مکان‌های عمومی دیده می‌شد.

فرمانده ناجا، سردار حسین اشتری، نیز در سخنانی گفت: «حتی اگر مورد هجمه واقع شویم، کوتاه نمی‌آییم». اشتری افزود: ‌در اجرای مأموریت‌ها، همواره بر «آموزش نیروها» و «استانداردسازی و تعالی رفتار کارکنان» تأکید داریم و از نیروهایی که بر مبنای وظایف قانونی ایفای نقش می‌کنند، حمایت می‌کنیم». او با بیان اینکه دنبال اجرای وظایف ذاتی و قانونی خود هستیم و فارغ از مصلحت‌اندیشی‌های جناحی عمل می‌کنیم، گفت: «اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی را با قوت دنبال می‌کنیم و باید این طرح‌ها با برنامه، مستمر، مقتدرانه و هوشمندانه اجرائی شوند».

فاطمه سعیدی، عضو فراکسیون زنان مجلس، درباره اهدای لوح تقدیر به نیروی گشت ارشاد می‌گوید: «آنچه مردم از چهره نیروی انتظامی طلب می‌کنند، صراحت، جدیت و در‌عین‌حال سعه‌صدر و همچنین آرامش در حین برخورد با افراد متخلف است. تحت هر شرایطی، نیروی خدوم انتظامی نباید رفتاری از خود نشان بدهد که به تشویش اذهان منجر شده و رابطه مردم و پلیس را مخدوش کند».

علیرضا رحیمی، نماینده منتشرکننده خبر اهدای لوح به گشت ارشاد، نیز تأکید می‌کند: «آنچه مهم به نظر می‌رسد این است که احترام به افکار عمومی، موضوع بسیار مهمی در کل حاکمیت محسوب می‌شود و خواست عمومی هم موضوع مهمی است که قاعدتا نباید احساسات جامعه را جریحه‌دار کرد و نکته درخور توجه این است که پلیس باید حافظ امنیت باشد و بخش شایان توجهی از امنیت را نیز امنیت روانی تشکیل می‌دهد. وقتی شهروندان احساس امنیت روانی بکنند، طبعا احساس خوبی نیز به پلیس خواهند داشت و اگر احساس ناامنی بکنند، احساسشان به پلیس مخدوش می‌شود و مخدوش‌شدن اعتماد به پلیس، بزرگ‌ترین خسارت هم برای پلیس و هم برای کشور است و قاعدتا یک پلیس حرفه‌ای، حتما باید به سمت تقویت اعتماد عمومی از طریق مسیر امنیت برای همه حرکت بکند». او تأکید کرد: «به‌هرحال همه در برابر قانون یکسان هستند و اگر تخلفی از جانب مأموری اتفاق افتاده، آن تخلف باید رسیدگی شود؛ به‌ویژه وقتی حادثه‌ای فراگیر شده و مردم از آن مطلع هستند و همه انتظار واکنش در قبال این حادثه را دارند».

رحیمی در پایان خاطرنشان کرد: «نکته درخور ‌توجهی که ما در جلسه مشترک خدمت آقای اشتری گفتیم، این بود که واکنش رسانه‌ای پلیس به وقایع جامعه، بسیار ضعیف است و افکار عمومی انتظار دارند پلیس اطلاع‌رسانی به‌موقعی داشته باشد و موضع‌گیری خود را در قبال اتفاقات مشخص کند». تقدیر نیروی گشت ارشاد و موج حمایتی را که در این روزها از فعالیت این گشت‌ها صورت گرفت، شاید بتوان به این تعبیر کرد که قرار است دوباره این نیروها با قدرت به سطح شهر برگردند و از لاک دفاعی روزهای گذشته خارج شوند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید