انجام 27 عملیات رهاسازی در حوادث ترافیکی طی 72 ساعت گذشته

    کد خبر :385431

معاون عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تشریح گزارش امداد و نجات ۷۲ ساعت گذشته از امدارسانی به بیش از ۱۲۰۰ نفر و همچنین انجام ۲۷ عملیات رهاسازی خبر داد.

شاهین فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد عملیات امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته، اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر در طول این مدت ۲۹۵ ماموریت انجام داده است و به ۱۲۳۰ نفر امداد رسانی کرده‌اند.

معاون عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر در ادامه‌ گفت: امدادگران موفق به نجات ۲۰۴ نفر از هموطنان در پی عملیات خود شده‌اند که از این میان ۲۱۰ نفر خدمات سرپایی دریافت کرده‌اند و ۱۶۲ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی همچنین درباره حوادث ترافیکی در ۷۲ ساعت گذشته، خاطر نشان کرد: امدادگران ۲۷ مورد عملیات رهاسازی در حوادث ترافیک انجام داده‌اند و ۳۰ مصدوم را رها سازی کرده‌اند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید