الزام تسویه حساب خلافی برای دریافت پلاک جدید خودرو

صدور پلاک برای خودروهای جدید منوط به تسویه کامل خلافی و پرداخت عوارض آزادراهی تمامی پلاکهای فعال متقاضیان خواهد بود.
حمیدرضا چرمچی، مدیر تحویل و لجستیک ایرانخودرو، با اشاره به بخشنامه جدید پلیس راهور اعلام کرد: از تاریخ ۲۲ اردیبهشت، صدور پلاک برای خودروهای جدید منوط به تسویه کامل خلافی و پرداخت عوارض آزادراهی تمامی پلاکهای فعال متقاضیان خواهد بود.
وی توضیح داد: طبق این دستورالعمل، مشتریان ایرانخودرو تنها در صورتی امکان دریافت پلاک جدید را دارند که ابتدا تمامی بدهیهای مربوط به پلاکهای فعال قبلی خود را پرداخت کرده باشند.
چرمچی همچنین تأکید کرد: مالکان موتورسیکلتهایی که دارای پلاک فعال هستند نیز، برای دریافت پلاک خودروی جدید ملزم به پرداخت خلافی آن وسیله نقلیه خواهند بود و تنها پس از آن میتوانند از خدمات شمارهگذاری استفاده کنند.
عصر خودرو