الجزیره: ایران 24 مقام آمریکایی را به دلیل تروریسم و نقض حقوق بشر تحریم کرد/ المانیتور: جمهوریخواهان آمریکا خواهان فروش فوری هواپیماهای جنگی به اسرائیل شدند/ اوراسیاریویو: آیا تجارت مبادله ای بین ایران و پاکستان می تواند به واقعیت تبدیل شود؟
«بازتاب» – رسانههای معتبر خارجی در ساعات گذشته از تحولات و رویدادهای مرتبط با ایران غافل نبوده و مطالب قابلتأملی را پیرامون مسائل مرتبط با ایران به رشته تحریر درآوردند مثل شبکه خبری الجزیره،پایگاه خبری المانیتور و اندیشکده اوراسیاریویو بر موضوعاتی چون ایران 24 مقام آمریکایی را به دلیل تروریسم و نقض حقوق بشر تحریم کرد، جمهوری خواهان آمریکا خواهان فروش فوری هواپیماهای جنگی به اسرائیل شدند، آیا تجارت مبادله ای بین ایران و پاکستان می تواند به واقعیت تبدیل شود؟، نوشتند.
در ادامه به اختصار به اهم مطالبی که در 24 ساعت گذشته در مورد ایران در رسانههای معتبر خارجی منتشرشده است، اشاره میکنیم.
الجزیره: ایران 24 مقام آمریکایی را به دلیل تروریسم و نقض حقوق بشر تحریم کرد
تحریم مقامات آمریکایی از طرف جمهوری اسلامی ایران به دلیل تروریسم و نقض حقوق بشر، مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفته است.
شبکه خبری الجزیره در این باره نوشت: ایران 24 مقام آمریکایی را به دلیل تروریسم و نقض حقوق بشر تحریم کرد.
ادامه می دهد: ایران و ایالات متحده در حالی که در حال مذاکره برای بازگرداندن توافق هسته ای 2015 هستند به تحریم یکدیگر ادامه می دهند.
افزوده است: ایران 24 مقام آمریکایی را به لیست سیاه خود اضافه کرد، وزارت امورخارجه ایران روز شنبه اعلام کرد که 9 نفر به دلیل دست داشتن در اقدامات تروریستی و 15 نفر به دلیل نقض فاحش حقوق بشر تحریم شده اند.
در پایان این شبکه خبری مدعی شده است که این لیست شامل افرادی است که در دولت اوباما و ترامپ به توسعه و اجرای تحریم های آمریکا علیه ایران کمک کرده اند.
المانیتور: جمهوری خواهان آمریکا خواهان فروش فوری هواپیماهای جنگی به اسرائیل شدند
احتمال شکل گرفتن توافق بین ایران و قدرت های جهانی باعث شده است که جمهوری خواهان آمریکا تلاش برای کمک به اسرائیل را افزایش دهند.
پایگاه خبری المانیتور در این باره نوشت: قانونگذاران جمهوری خواه از بایدن می خواهند در فروش هواپیماهای جنگی به اسرائیل عجله کند.
ادامه می دهد: با نزدیک شدن دولت بایدن به بازگشت به توافق هسته ای سال 2015 با ایران، جمهوری خواهان نگرانی فزاینده ای را براز کرده اند.
افزوده است: یازده سناتور جمهوری خواه دولت بایدن را برای تسریع در فروش اسلحه به اسرائیل پیش از بازگشت احتمالی به توافق هسته ای 2015 با ایران تحت فشار قرار داده اند.
در پایان این پایگاه خبری آورده است آن ها همچنین اصرار داشتند که دولت آمریکا اطمینان حاصل کند که اسرائیل انبارهای کافی مهمات هدایت شونده دقیق ساخت آمریکا را در اختیار دارد.
اوراسیاریویو: آیا تجارت مبادله ای بین ایران و پاکستان می تواند به واقعیت تبدیل شود؟
ایران و پاکستان مدت های طولانی است که تلاش دارند تجارت مبادله ای خود را سامان دهند و در قالب اتاق های تهاتر همکاری کنند.
اندیشکده اوراسیاریویو در این باره نوشت: آیا تجارت مبادله ای بین ایران و پاکستان می تواند به واقعیت تبدیل شود؟
ادامه می دهد: علی رغم روابط نزدیک سیاسی و نزدیکی جغرافیایی، تحریم های ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران مخصوصاً تحریم های بانکی، ایران و پاکستان از فعال کردن تمام پتانسیل خود در روابط اقتصادی بازمانده اند.
افزوده است: برای حل این مشکل دو کشور در نشست کمیته مشترک اقتصادی در تهران در نوامبر 2021 قرارداد تجارت پایاپای امضاء شد.
در پایان این اندیشکده به نقل از مقامات دو کشور آورده است که هدف دو کشور افزایش تجارت سالانه به پنج میلیارد دلار است.