التیام سریع زخم با فناوری جوشکاری سلول‌های بنیادی

    کد خبر :525651

با دستیابی بشر به فناوری جوشکاری سلول‌های بنیادی روش جدید و مؤثری برای التیام زخم‌های وسیع و مزمن برای اولین بار در جهان ابداع شده است.

در این روش با ایجاد تغییراتی در غشای بیرونی سلول‌های بنیادی، پیوند خوردن آنها به یکدیگر ممکن شده و زخم‌های خطرناک با سرعت بالایی بهبود می‌یابند.

محققان دانشگاه بریستول انگلیس این فناوری را که به hMSCs شهرت یافته، ابداع کرده‌اند. برای دستکاری غشای بیرونی سلول‌های بنیادی از آنزیمی به نام ترومبین استفاده می‌شود که یکی از اجزای کلیدی مورد نیاز در فرایند التیام زخم‌های بدن است.

به گزارش مهر ،در ادامه این روند، پروتئین خون انسان موسوم به فیبرینوژن که یک هیدروژل طبیعی است موجب پیوند خوردن سلول‌های بنیادی به یکدیگر می‌شود. طی این فرایند فیبرینوژن دو سلول بنیادی به یکدیگر می‌پیوندند و یک ساختار سلولی جدید سه بعدی شکل می‌گیرد.

از آنجایی که فرایند یادشده برای اتصال غشا و لایه‌های مختلف پوستی در بدن قابل استفاده است، دانشمندان قصد دارند از آن برای التیام زخم‌های مختلف بدن نیز استفاده کنند. آنها می‌گویند از این طریق می‌توان چسب‌های جراحی تولید کرد که به سرعت زخم‌های عمیق بدن را التیام می‌بخشند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید