التهابات داخلی را هم میخواهیم به گردن آمریکا و رژیم صهیونیستی بگذاریم؟/عملکرد بخشی از صادرکنندگان دولتی و خصولتی جنایت به کشور است

رییس جمهور تصریح کرد که اگر آمریکا شمشیرش را از غلاف خارج نکرده بود در روز حضورم در مجلس برای پاسخ یه سوال نمایندگان من جور دیگری سخن میگفتم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری صبح شنبه در مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره شهید رجایی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفده شهریور اظهار کرد: ایثار و ایستادگی مردم تهران در هفده شهریور در حافظه تاریخی مردم ثبت شده است. اگر آن روزها ایستادگی، مقاومت، ایثار و فداکاری مردم نبود، تحقق هدف بلندمدت ایران برای دستیابی به استقلال و آزادی و جمهوریت و اسلامیت امکانپذیر نمیشد.
وی با بیان اینکه برای دستیابی به اهداف بلند در زندگی باید بهای آن پرداخت شود، خاطرنشان کرد: هیچ ملتی نمیتواند از گردنههای صعب، سخت و دشوار بگذرد و به اهداف بلند خود دست یابد مگر آنکه بهای آن را پرداخت کنند؛ این را تاریخ و زندگی انبیاء به ما میگوید و پیروزی ملتهای بزرگ در تاریخ نیز همواره این چنین بوده است.
رئیس جمهوری با اشاره به هشت سال دفاع مقدس و فراز و نشیبهای این دوران گفت: در روزهای دفاع مقدس نیز سختیهای بسیاری پشت سر گذاشتیم. بعد از خرداد ۶۱ و پیروزی بزرگ رزمندگان ما در آزادی خرمشهر، تا مدتها در عملیاتها دچار مشکل شدیم تا اینکه در زمستان ۶۲ عملیات موفق و مهم خیبر را انجام دادیم که به فتح جزایر مجنون منتهی شد. بعد از این عملیات نیز مجددا دچار این مشکلات شدیم. کار تا جایی پیش رفت که امام خمینی برای جبران عملیاتهایی که با شکست مواجه شده بودند و برای دلداری به رزمندگان میگفتند که نگویید عملیاتی شکست خورده؛ بلکه بگویید با عدم الفتح مواجه شدهاند.
روحانی با تاکید بر اینکه نمیشود زمانی که یک ماه یا یک سال سختی و مشکلات پیش روی ما قرار گرفته، از اهداف خود عقبنشینی کنیم و امیدمان متزلزل شود، اظهار کرد: همان ماجراهایی که در اواخر سال ۶۰ با آن مواجه بودیم در نهایت منتهی به طراحی یک عملیات بسیار موفق و پیروز به نام والفجر هشت و فتح فاو شد.
وی همچنین با بیان اینکه زندگی فراز و نشیبهای بسیاری دارد و در انقلاب نیز این فراز و نشیبها وجود داشته، خاطرنشان کرد: در سال ۴۱ نهضت اسلامی به پیروزی بزرگ دست یافت اما در سال ۴۲ کشتار مدرسه فیضیه رخ داد. این فراز و نشیبها در نهضت اسلامی وجود داشت تا اینکه در بهمن ۵۷ انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
به گزارش ایسنا، رئیس جمهوری در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: شهیدان رجایی و باهنر بهترین الگوها برای امروز ما هستند. این دو شهید به ویژه شهید رجایی روزهای بسیار سختی را پشت سر گذاشتند؛ در سال ۵۹ روزهایی بود که هر روز که ما به مجلس میرفتیم، عزیزی را از دست میدادیم و بر روی هر صندلی که مینشستیم، بعد از چند روز مشاهده میکردیم که روی صندلی کناری یک قاب عکس و یک دسته گل جای او را گرفته است اما مگر در این روزها ملت ما تردید و عقبنشینی کردهاند؟
رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه در روزها ایستادیم و با مقاومت و روحیه از سختیها عبور کردیم، ادامه داد: مگر ملت ما ملتی است که با فشار یک گروه حاکم جدید در کاخ سفید که نه تنها که خود نمیدانند چه میگویند و چه میکنند بلکه مردم آنها نیز نمیدانند این حاکمان چه میگویند؛ گروهی که نشود با جمهوری اسلامی بلکه با دوستان قدیمی و سنتی خود و همچنین با کسانی که با آنها روابط اقتصادی دارند نیز روبرو شدهاند، از پای بایستد و امید خود را از دست دهد.
وی با انتقاد از سیاستهای چند گانه ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: حکام آمریکا از یک طرف ملت ایران را تحت فشار قرار میدهند و از طرف دیگر هر روز از طرق مختلف پیغام میدهند بیایید مذاکره کنید؛ دو هفته نمیگذرد که یک پیغام جدید میآید.
روحانی با بیان اینکه آیا قسم حضرت عباس را قبول کنیم یا دم خروسی که بیرون زده، خاطرنشان کرد: ما پیغام و نرمش آنها را در پیام ببینیم یا عمل ددمنشانهشان را؟ به آنها میگویم که اگر راست میگویید و دوستدار ملت ایران هستید، چرا میخواهید در زندگی مردم ما فشار آورید؟ شما فکر میکنید که اگر چند ماه به مردم ما فشار آورید، آنها به خیابان میآیند و دستهایشان را بالا میگیرند و میگویند: «ما تسلیم آمریکا و کاخ سفید شدیم”؟ این خطا و اشتباه شماست.
رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: از طرف دیگر امروز جنگ، جنگ اقتصادی، روانی و تبلیغاتی است و دولت نیز در صف مقدم این جنگ ایستاده است؛ در این شرایط از همه احزاب، گروهها، جناحها، قوا و ارکان نظام میخواهم توجه داشته باشند که امروز نه روز گله و رقابت و نه خدایی نکرده روز انتقام است بلکه امروز ما در میدان مبارزه هستیم؛ حال ممکن است همان طور که در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم در جایی میان ارتش و سپاه اختلاف نظر وجود داشته باشد اما در آن زمان وقتی در ستاد تصویب میکردیم ولو اینکه سپاه مامور انجام کاری میشد، ارتش کنارهگیری نمیکرد، بلکه تمام امکانات خود را پشتیبانی میکرد. وقتی که جنگ آغاز شد، همه در کنار هم هستیم.
وی با اشاره به حضور اخیر خود در مجلس شورای اسلامی برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان گفت: بعد از حضورم در مجلس و پاسخگویی به سوالات نمایندگان، یکی از دوستان خوبم نامهای برای من نوشت و در آن به من گفت که ای کاش فلان مطلب را در پاسخ به سوالات میگفتی اما من در پاسخ به او تنها در چند پاراگراف نوشتم که همه حرفهایت درست است اما این حرفها برای شرایط صلح است؛ اگر دشمن به میدان نیامده بود و آمریکا نیز شمشیرش را از غلاف خارج نکرده بود، من جور دیگری سخن میگفتم اما امروز روز جنگ با دشمن است.
روحانی ادامه داد: گرچه ممکن است با عدهای اختلاف سلیقه داشته باشیم و روزی هم در انتخابات با هم رقابت کرده باشیم اما آن روزها دیگر تمام شد و امروز همه با هم هستیم؛ امروز مجلس و دولت با هم هستند و قوه قضاییه نیز در کنار این دو قوه حضور دارند. همچنین ارکان دیگر نظام نیز در کنار دولت هستند.
رئیس جمهوری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: همگان باید بیانات روز پنجشنبه مقام معظم رهبری را یک بار دیگر مرور کنند. ایشان جمله خیلی مهمی گفتند و فرمودند که در روز سخت، کسی حق ندارد پست دولت را خالی کند.