دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز کردستان اعلام کرد:

افزایش 345 درصد قاچاق سوخت در کردستان

    کد خبر :498258
قاچاق سوخت

دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کردستان با اشاره به اینکه امسال ۳۴۵ درصد قاچاق سوخت افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: قاچاق سوخت در سال گذشته ۴۴۷ هزار و ۳۸۸ لیتر بوده که در سال ۹۷ به یک میلیون و ۹۹۳ هزار و ۵۲۶ لیتر رسیده است.

علی خداویسی در دهمین جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان، اظهار کرد: آمار کشفیات قاچاق مشروبات الکلی در ۱۱ ماهه سال ۹۶، چهار میلیارد و ۳۱۹ میلیون و ۱۰ بطری و قوطی بوده که امسال به دو میلیارد و ۵۶۵ میلیون و ۸۳ بطری رسیده و نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه امسال ۲۳ درصد نخ سیگار قاچاق نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، افزود: قاچاق لوازم آرایشی در سال گذشته پنج هزار و ۲۲۹ میلیون و ۶۵۴ قلم بوده که امسال ۷۵ درصد کاهش کرده و همچنین قاچاق دارو ۴۰ درصد کاهش یافته است.

خداویسی بیان کرد: در سال گذشته ۳۸ میلیون و ۶۹۰ کیلوگرم برنج قاچاق شده که نسبت به سال جاری ۷۱۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: قاچاق چای، پارچه، احشام و لوازم خانگی در سال جاری طبق آمار افزایش پیدا کرده و همچنین تعداد کل پرونده های متشکله، متهم دستگیر شده و وسایل نقلیه توقیفی امسال کاهش پیدا کرده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید