افزایش ۱۴۲ تا ۳۰۶ درصدی قیمت موادخوراکی در یکسال گذشته

    کد خبر :549367

مرکز آمار متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در اردیبهشت ماه را اعلام کرد که بر این اساس قند و شکر بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فروردین ماه داشته است.

 مرکز آمار اعلام کرد: بر اساس نتایج به دست آمده در اردیبهشت ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه یک» با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٣.٤ درصد) ، «خیار» ( ١٨.١ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته­‌اند.

به گزارش تسنیم،بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ۳۰۶ درصد افزایش، «رب گوجه فرنگی» با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، «سیب زمینی» با ٢٤١.٣ درصد افزایش، «گوجه فرنگی» با ١٨٦.٨ درصد افزایش و «سیب درختی زرد» با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.

افزایش ۱۴۲ تا ۳۰۶ درصدی قیمت موادخوراکی در یکسال گذشته

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید