اعتراف به جنایت پس از شناسایی متهم/ قاتل: «بیژن» مزاحم دختر مورد علاقهام بود

آبان سال گذشته خبری از قتل یک مرد در اتاقک نگهبانی پارکی در محله ستارخان تهران به پلیس اعلام شد؛ نگهبان پارک ابتدا گفت دو نفر ماسکدار وارد شده و دوستش را با چاقو کشتند.
اما پیگیریهای پلیس نشان داد چند روز پیش از حادثه مقتول با مردی جوان به نام «کریم» که از اتباع بوده در پارک درگیر شده و کریم پیش از آن در جمع گفته بود که «قصد دارد بیژن را ادب کند و حتی او را از درخت آویزان کند». با شناسایی و بازداشت کریم، او خیلی زود به قتل اعتراف کرد.
متهم در اعترافات خود گفت که بین او و بیژن اختلاف و بدرفتاریهای مکرر وجود داشته و زمانی که متوجه شد بیژن برای دختر مورد علاقهاش مزاحمت ایجاد کرده، تصمیم گرفته او را «ترسانده و ادب» کند. او روایت کرد شب حادثه همراه یک دوست به اتاقک نگهبانی رفتند؛ وقتی بیژن خواب بود، او با چاقو دو ضربه زد و سپس متواری شد. کریم گفت، عمده هدفش ترساندن بوده و تصور نمیکرد شناسایی شود.
پرونده با تکمیل تحقیقات برای رسیدگی به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. در جلسه دادگاه مادر مقتول خواستار قصاص شد و وکیل خانواده با اشاره به مدارک پرونده تأکید کرد متهم با انگیزه قبلی و ضربات کشنده مرتکب قتل شده است. متهم نیز در دفاعی کوتاه اعلام کرد فقط دو ضربه زده و همدستی را در ماجرا نفی کرد. قضات پس از پایان جلسه وارد شور برای صدور رأی شدند.