واکنش حسین كنعانی مقدم به اظهارات دبیرکل جبهه پایداری

اظهارات آقاتهرانی اگر واقعیت داشته باشد، یعنی جبهه پایداری اولین گروهی است که از شورای ائتلاف خارج خواهد شد

  • سیاسی
  • سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ۱۶:۵۲
    کد خبر :638871

در روزهایی که بسیاری از گروه های اصول‌گرا با وجود ابراز اطمینان از پیروزی در انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه، هنوز پایبندی خود به وحدت این جناح در قالب شورای وحدت را اعلام نکرده‌اند، دبیرکل جبهه پایداری از عدم ورود این تشکل به «ائتلافی که در آن پدرسالاری باشد» خبر داده است.

 

حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری در گفتگو با رجا نیوز با انتقاد از برخی ائتلاف‌های اصول‌گرایان در گذشته گفت: «این چه تدبیر و ائتلافی است؟ که به ما این اجازه را بدهد که بنشینیم و چون قبل بار دیگر هم همان راه را برویم؟ که نتیجه اش این باشد؟ بد نیست اشاره کنم، به ائتلافی که هدفش باختن باشد وارد نخواهیم شد.» او همچنین در بخش‌های دیگری از گفتگو به طور صریح به سهم‌خواهی در شاجا (شورای ائتلاف جریان اصولگرایان) انتقاد می‌کند و به آن لقب شرکت سهامی می‌دهد. افزون بر این، دبیرکل جبهه پایداری به حذف آیات مصباح و یزدی در سال 94 از روند وحدت اشاره می‌کند و انقراض خود خواسته «جمنا» را مورد تاکید قرار می‌دهد. اکنون «انتخاب» به منظور بررسی اظهارات مرتضی آقاتهرانی، دیدگاه حسین كنعانی مقدم فعال سیاسی اصول‌گرا و دبیر سیاسی جبهه ایستادگی را جویا شده است.

 

ورود جامعه روحانیت، سهم‌خواهی در شورای ائتلاف اصول‌گرایان را بی معنا کرده است

 

حسین کنعانی مقدم در گفت و گو با خبرنگار «انتخاب» در ارتباط با اظهارات انتقادی مرتضی آقاتهرانی، دبیر کل جبهه پایداری در سطوح مختلف که شورای وحدت اصول‌گرایان را به علت سهم‌خواهی و عدم توجه به نتیجه انتقاد می‌کند، با اشاره به این‌که اگر حرف‌های او واقعیت داشته باشد، آن‌ها اولین کسی هستند که از شورای ائتلاف خارج خواهند شد، ادامه داد: « بر این اعتقاد هستیم که دیگر بحث سهم‌خواهی موضوعیت ندارد. در واقع، این‌که جامعه روحانیت مبارز برای بحث نظارت و داوری میان جریان‌‎های اصول‌گرا قبول مسئولیت کرده، به دلیل ممانعت از سهم‌خواهی است.»

 

وی افزود: «اگر بحث پدرسالاری بدین معنا باشد، که پشت پرده لیست‌ها تنظیم شود، این نیز از سوی ما قبول نیست. بحث ما این است که شورای ائتلاف باید وحدت سیاسی پیدا کند و به هیچ عنوان بحث وحدت انتخاباتی نمی‌تواند هدف غایی باشد. ائتلاف انتخاباتی زودگذر است و اگر وقت شورای ائتلاف برای چنین امور صرف شود دور از منطق خواهد بود.»

 

این فعال سیاسی اصول‌گرا در ادامه پیرامون اظهارات دبیر کل جبهه پایداری در باب حذف آیات مصباح و یزدی در 94 در شورای وحدت، تصریح کرد: «واقعیت این است بنای کار شورای وحدت از ابتدا دعوت از تمامی جریان‌ها و اشخاص بوده است. همان‌گونه که جبهه پایداری دعوت شده، دیگر جریان‌های سیاسی نیز دعوت شده‌اند که به ائتلاف بپیوندند.»

 

برخی آقایان داعیه‌دار، در گذشته هر گونه ائتلاف را در ‌کردند و تک‌روی‌شان، نتیجه‌اش شکست بود

 

دبیر سیاسی جبهه ایستادگی، در ادامه به خبرنگار «انتخاب» گفت: «این‌که ما از قبل اعلام کنیم که بازنده هستیم یا پیش بینی چنین مساله‌ای را داشته باشیم، برای جناح‌های سیاسی وارد شدن به چنین حوزه‌ای خطرناک است. در حقیقت، مساله این است که در انتخابات‌های قبلی چه کسانی مانع پیروزی ما شدند؛ به طور حتم یکی از دلایل این امر همین تک‌روی‌ها و قضاوت‌های نابه‌جا بوده است. برخی از آقایانی که اکنون این‌گونه حرف می‌زنند، در گذشته به هر نوع ائتلاف و وحدت دست رد می‌زدنند.»

 

وی افزود: «به نظر می‌رسد اکنون زمان آن است که دیگر ائتلاف ما تنها انتخاباتی نباشد و هدف آن ائتلافی سیاسی باشد تا فهم مشترکی ایجاد شود. قرار نیز بر این است که ما پیروز میدان باشیم اما نه به هر قیمتی.»

 

برخی جریان‌ها بر خلاف تعهدات نت خارج از هارمونی می‌نوازند

 

ابن فعال سیاسی اصول‌گرا در بخشی دیگر از گفته‌های خود گفت :«بنای شورای ائتلاف این است که ارکستی باشد که تمامی احزاب با وجود نواختن نت‌های متفاوت، به نوعی هارمونی مشخص دست پیدا کنند. پیامی که از این ارکست بیرون بیاید، باید دلنشین باشد. اگر قرار باشد شخص و جریانی خارج از نت، آهنگ بنوازد، هم کار ارکست را خراب کرده و هم خودش منزوی خواهد شد. به نظر می‌رسد باید برخی جریان‌ها مواضعی را که در مقام اصل مشترک پذیرفته‌اند، رعایت کنند تا نیروهای ارزشی و انقلابی بتوانند نوایی وحدت آفرین را در فضای سیاسی کشور سر دهند.»

 

جبهه پایداری تحت عنوان اصول‌گرایی نمی‌تواند لیست جداگانه ارائه کند

 

کنعانی مقدم در ادامه در ارتباط با امکان ارائه لیست جداگانه انتخاباتی از سوی جبهه پایداری در انتخابات آینده، خارج از توافقات شورای وحدت، برای باور است که «اگر این بار کسانی بخواهند ساز جدایی بنوازند، در ابتدای امر خود را منزوی می‌کنند و دیگر نمی‌توانند به نام اصول‌گرایی خود را معرفی کنند. آن‌ها باید عنوانی را برای خود انتخاب کنند و اگر شکستی اتفاق بیافتد، تقصیر مستقیما بر عهده این جریان‌ها خواهد بود که سازی مخالف نواخته‌اند.»

 

تاریخ مصرف جمنا تمام شده اما نفی آن‌ از سوی جبهه پایداری خلاف ارزش‌های انقلابی است

 

به گزارش انتخاب،این فعال سیاسی اصول‌گرا افزود: «افرادی که در جمنا بودند، اکنون بخشی از اعضای شورای ائتلاف را تشکیل می‌دهند. جمنا ائتلافی انتخاباتی بود که تاریخ مصرف آن گذشته است و مانعی برای تجدید حیات اعضای آن در نهادی بزرگ‌تر وجود ندارد اما اگر بخواهیم با برچسپ زدن و نفی دیگران بخواهیم (اشاره به اظهارات آقاتهرانی پیرامون جمنا) خود را بزرگ کنیم، خارج از باور به ارزش‌های انقلابی است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید