اصلاح طلبان سرمایه اجتماعی خود را از دست داده اند؟
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: قطعا رقابت سازنده نیروهای دموکراسی خواه و معتقد به صندوق آرا می تواند وضعیت را به نفع کشور سامان دهد.
اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس آینده تصمیم گرفتند حضور فعالی داشته باشند اما یک مشکل بزرگ دارند. مشکل آنها این است که از حمایت هواداران خود مطمئن نیستند. به تعبیر روشن تر، قطعی و یقینی نمی توانند تخمین بزنند نسبت به دوره گذشته چه میزان رأی را کسب خواهند کرد.
غلامرضا انصاری در گفتگو با نامه نیوز درباره میزان ریزش پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان گفت: وقایع دی ماه سال گذشته نشان داد، برای کسانی که نسبت به مسائل کشور حساسیت منفی پیدا کردند اصلاح طلب و اصولگرا فرقی نمی کند، یعنی دیگر این طور نیست که ریزش سبد آرای یک جریان، در سبد آرای جریان رقیب قرار بگیرد بنابراین بحث ها را دیگر نباید در قالب رقابت اصولگرایی و اصلاح طلبی تحلیل و تفسیر کرد.
وی درباره دیدگاه کسانی که ترکیب مجلس آینده را پایداری تر تحلیل می کنند، یادآور شد: اوضاع کشور می طلبد همه کسانی که دل در گرو بقای نظام، کشور و ملت دارند باید دست به دست هم دهند تا جلوی تندروی و حرکت های رادیکال دلواپسان را بگیرند. اگر لبه شمشیر نظارت استصوابی همچنان تیز و بُرا باشد، به نظر من کسانی روی کار خواهند آمد که شاید کلیت نظام و ارزش های نظام برای آنها مهم نباشد.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت اظهار کرد: برای عبور کشور از وضعیت کنونی امیدوارند اجازه دهند نیروهای مردمی معتقد و ملتزم به قانون اساسی جمهوری اسلامی کنشگری سیاسی انجام دهند و در صحنه انتخابات مجلس حضور پیدا کنند، قطعا رقابت سازنده نیروهای دموکراسی خواه و معتقد به صندوق آرا می تواند وضعیت را به نفع کشور سامان دهد.
وی ادامه داد: هرگاه وضعیت طوری بود که نیروهای مردمی و دلسوز نظام امکان حضور بیشتری در صحنه انتخابات را داشتند محصول آن انتخابات بسیار دلپذیرتر و همگام تر با ارزش های انقلاب و کشور بوده است. خوشبختانه اتفاقی که در مجلس برای اصلاح قانون انتخابات افتاد و لایحه ای که دولت در این زمینه تقدیم مجلس کرد می تواند زمینه تقویت تحزب را با برگزاری استانی انتخابات مجلس فراهم کند و این گام موثری خواهد بود تا نمایندگان واقعی مردم را در سنگر مجلس شورای اسلامی شاهد باشیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره تداوم ائتلاف اعتدال و اصلاحات در انتخابات مجلس آینده تأکید کرد: قطعا با توجه به حرکت های انتحاری و غیرمنطقی دلواپسان و نیروهای رادیکال همبستگی و همگرایی و ائتلاف همه نیروهای معتقد به اصل نظام ضرورت دارد. مشی میانه روی در حرکت به سمت اصلاح امور به صورت گام به گام می تواند موثر باشد و جلوی تندروهایی که با حرکت های رادیکال کارامدی نظام را دچار چالش می کنند می گیرد، در این صورت است که انشاءالله آینده روشنی خواهیم داشت.