از زمان آغاز انتخابات «شهردار مدرسه» تا چرایی اجرای آن

    کد خبر :641382
از زمان آغاز انتخابات «شهردار مدرسه» تا چرایی اجرای آن

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه طرح شهردار مدرسه در راستای فرهنگ بومی کشور اجرا می‌شود گفت: یکی از مشکلات ما نبود زمینه کارهای مشارکتی است. معتقدیم هر آنچه که در مدارس آموزش داده شود تاثیرگذار است.

 

عبدالرضا فولادوند ، درباره اجرای طرح «شهردار مدرسه» گفت: فعالیت‌های اجتماعی اکتسابی است و باید تلاش شود تا در مدارس توسعه و تقویت شود.

 

وی افزود: بسیاری از فعالیت‌ها را باید به دانش‌آموز آموزش دهیم. افزایش سطح مشارکت و آموزش‌های شهروندی از جمله برنامه‌هایی است که در طرح شهردار مدرسه دنبال می‌شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه معتقدم شهرداری هرچقدر بتواند در مدارس هزینه کند نتیجه آن را در سطح خیابان‌های تهران مشاهده خواهد کرد گفت: توجه به سبک زندگی و تلاش برای بهبود آن، یکی از مهمترین برنامه‌های ما است. آموزش قوانین شهری و خدمات نیز در برنامه آموزش و پرورش وجود دارد.

 

فولادوند اضافه کرد: چندین سال است که شهردار مدرسه را در مدارس اجرا می‌کنیم و معتقدیم هر آنچه که در مدارس آموزش داده شود تاثیرگذار است.

 

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما نبود زمینه کارهای مشارکتی است گفت: شهردار مدرسه هم یک کار مشارکتی است. اولیای ما در بحث شهردار مدرسه توجیه نیستند و می گویند بچه‌های ما را به کار می‌گیرند؛ در حالی که در کشوری مانند ژاپن آموزش تطبیقی است و شاهدیم دانش آموزان چقدر در بحث نظافت مدرسه، فعال هستند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: طرح شهردار مدرسه در راستای فرهنگ بومی کشور اجرا می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، قرار است این طرح در مناطق ۲۲ گانه و در مقطع متوسطه اول اجرا شود. در هر منطقه، ۲۰ مدرسه مشمول اجرای این طرح هستند و در مجموع این طرح در ۴۴۰ مدرسه اجرایی می‌شود. فرآیند ثبت نام و تبلیغات آغاز شده است و روز دوشنبه ۲۰ آبان ماه انتخابات بیست و یکمین دوره طرح شهردار مدرسه به صورت همزمان در ۴۴۰ مدرسه برگزار می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید