از بین رفتن آلرژی پاییزی با این مواد غذایی
از آنجایی که تنوع داروهای آنتی هیستامین برای کنترل علائم آلرژی بسیار است و همه آنها دارای عوارض جانبی از جمله خواب آلودگی هستند.مصرف برخی مواد غذایی کمک می کند تا بهتر واکنش های آلرژیک را در فصل پاییز را مهار کرد.
ماست:
باکتری های زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول های سفید و پادتن و همچنین فاکتورهای رشد و ترکیباتی می کند که میزان عکس العمل ارگانیسم نسبت به مواد آلرژی زا را کاهش می دهد.
ماهی های چرب:
مصرف برخی ماهی های چرب مثل سالمون و ساردین م سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانه های آلرژی در بدن است را کاهش می دهد. بررسیهای بسیاری نشان داده است کودکانی که از سن پایین مصرف ماهی های چرب را آغاز می کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژی ها قرار می گیرند.
مصرف ماهی بین امگا3 و امگا6 دریافتی در ارگانیسم تعادل ایجاد کرده و تاثیر مثبتی بر کارکرد سیستم ایمنی و کاهش نشانه های آلرژی دارد.
کلم بروکلی:
کلم بروکلی سرشار از ویتامین ث است. مطالعات نشان می دهد که مصرف روزانه 500 میلی گرم ویتامین ث در روز به کاهش علائم آلرژی مانند سرفه، عطسه و گرفتگی بینی کمک می کند.
برای بهره مندی از دوز اضافه ویتامین ث ، به همراه کلم بروکلی، گل کلم و انواع دیگر خانواده کلم نیز توصیه می شود.
پیاز و سیر:
این دو سبزی مفید هر دو غنی از کورستین هستند؛ یک نوع آنتی اکسیدان قوی که مانند آنتی هیستامین عمل می کند و باعث کاهش شدت علائم آلرژیک می شود. کورستین همچنین دارای اثرات ضد التهابی است و اثرات ضد التهابی اش به مهار بخشی از دستگاه ایمنی شما که باعث آلرژی می شود، کمک می کند و میزان تولید هیستامین را کاهش می دهد. این ماده همچنین در سیب، جوی دو سر و مریم گلی یافت می شود.
کدو تنبل:
کدو تنبل حاوی کاروتنوئیها یا همان پیش سازهای ویتامین آ، با نقش آنتی اکسیدانی است و در مبارزه با آلرژی نقش مهمی دارد.
کدو تنبل خام دارای ویتامینCنیز هست. این ویتامین در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از عفونت های تنفسی در فصل پائیز و زمستان نقش عمده ای دارد. علاوه بر این، محتوای فیبر بالای کدو تنبل به بهبود فرایند هضم کمک می کند.