اراضی عباسآباد، مهمترین کانون فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تهران
رئیس پیشین پژوهشگاه وزارت میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: براساس مطالعاتی که در طرح جامع فضای فرهنگی انجام گرفته است اراضی عباسآباد مهمترین کانون فعالیتهای فرهنگی اجتماعی در سطح تهران محسوب میشود
سیدمحمد بهشتی رئیس پیشین پژوهشگاه وزارت میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: عضویت در مجامع بینالمللی و ثبت آن یک فرصت است برای دیده شدن در مقیاس بینالمللی. بنابراین آن کشور میتواند از این فرصت استفاده کرده و فعالیتهای خود را گسترش دهد.
محمد بهشتی با بیان این موضوع، عضویت 5 سازمان و نهاد وابسته به سازمان جهانی گردشگری (unwto) را یک اتفاق مهم عنوان کرد و گفت: نخستین امتیاز عضویت در این سازمانها مطرح شدن آن در رسانهها و فضای مجازی است. در حال حاضر «شرکت اراضی عباس آباد» عضویت این سازمان درآمده که یک اتفاق بزرگ محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه باید این اهمیت دو طرفه باشد و هم در جهان و هم در کشور به این موضوع به صورت جدی و به شکل فرصت نگاه شود افزود: باید فعالیتهای این سازمانها و نهادها در داخل و خارج از کشور به درستی مطرح شود. در این شرایط است که میتواند تاثیر مثبت خود را بر مجامع بینالمللی بگذارد.
بهشتی اعتقاد دارد تهران به عنوان پایتخت بیشتر از سایر شهرهای کشور در جهان شناخته شده است و همین موضوع میتواند برای معرفی بهتر اراضی عباسآباد که در قلب تهران قرار دارد یک امتیاز مثبت تلقی شود: تهران به اعتبار پایتخت بودن از موقعیت خوبی برخودار است. از سوی دیگر این شهر دارای استخوانبندی خوبی است که از شمیران تا ری کشیده شده و هر چه رویداد شهری و مقیاس ملی است در این نوار رخ میدهد که اراضی عباسآباد نیز در مرکز این استخوانبندی قرار دارد.
وی تأکید کرد اراضی عباسآباد به شرط آنکه از پتانسیل خود به درستی استفاده کند میتواند در زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی موفق عمل کند اضافه کرد: براساس مطالعاتی که در طرح جامع فضای فرهنگی انجام گرفته است اراضی عباسآباد مهمترین کانون فعالیتهای فرهنگی اجتماعی در سطح تهران محسوب میشود. برای همین لازم است این استعداد ذاتی که درون این محدوده وجود دارد شناخته و به درستی بهرهبرداری شود.
به گزارش فارس، رئیس پیشین پژوهشگاه وزارت میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری پل طبیعت را به عنوان یکی از موفقترین پروژههای این محدوده تلقی کرده و گفت: وقتی پل طبیعت ساخته شد پژواک آن نه تنها در کل کشور بلکه در سطح بینالمللی بلند شد. این نشان میدهد ذاتا اراضی عباسآباد دارای استعداد است. چون اگر همین پل در نقطهای دیگر از کشور بنا میشد چنین پژواکی را به همراه نداشت. درنتیجه باید این استعداد ذاتی را کشف و از قوه به فعل رساند. در غیر این صورت چنین عضویتی ثمر نخواهد داشت.