ادعای سونامی سرطان در ایران غلط است/ مرگبارترین سرطان ها

    کد خبر :271634

سخنگوی وزارت بهداشت، گفت: ادعای سونامی سرطان در ایران با توجه به آمارهای جهانی، غلط و نادرست است.

دکتر ایرج حریرچی روز دوشنبه در نشست خبری ، در ابتدا وضعیت حوزه سلامت را در ابعاد گوناگون آن تشریح و در ادامه به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در ابتدا به وضعیت سرطان در کشور پرداخت و افزود: سرطان دومین عامل مرگ و ششمین عامل از دست رفتن عمر در ایران است.

حریرچی گفت: هر سال ۱۱۲ هزار مورد جدید سرطان در کشور گزارش می شود.

وی ادامه داد: آمارهای جهانی نشان می دهد میزان بروز سرطان در دنیا ۱۸۲ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است که این آمار در ایران ۱۴۳ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر است.

حریرچی افزود: این آمار در ترکیه ۲۰۵، اروپا ۲۰۸، آمریکا ۳۱۸ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است.

وی، شایع ترین سرطان ها در زنان ایرانی را به ترتیب سینه، روده بزرگ، معده، و تیروئید و در مردان ، معده، پروستات، روده بزرگ، و مثانه اعلام کرد و گفت: مرگبارترین سرطان ها در ایران، در هر دو جنس زن و مرد، به ترتیب، معده، ریه، لوسمی، مری، روده بزرگ و…، است.

سخنگوی وزارت بهداشت در ارتباط با افزایش ۵درصدی تعرفه های پزشکی در سال ۹۷، افزود: دولت با توجه به محدویت های منابع، سبد تعرفه را ۵درصد تصویب کرده که در هر کدام از بسته ها افتراق دارد.

وی ادامه داد: در برخی سبدها مثل دارو، درصد بیشتری است و بعضی تعرفه ها هم رشدی ندارد.

حریرچی در واکنش به کاهش ۲۵درصدی تعرفه بیهوشی که دیوان عدالت رای آن را صادر کرده است، گفت: انتظار می رفت چنین رایی صادر شود. زیرا، تعرفه ابزار سیاستگذاری وزارت بهداشت است.

به گزارش مهر، وی در ارتباط با بیماری تب کریمه کنگو در کشور، افزود: این بیماری خیلی نگران کننده نیست ، زیرا موارد ابتلای آن به تعداد انگشتان دو دست نمی رسد.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که امسال در آزمون دستیاری تخصصی 3400 نفر پذیرش می شوند، گفت: این آزمون در پنجشنبه 6 اردیبهشت در 28 رشته تخصصی و 478 رشته محل برگزارشد.

وی افزود: تعداد داوطلبان آزمون دستیاری تخصصی امسال، 14 هزار و 396 نفر بوده که از این تعداد 7 هزار و 703 نفر زن و 6 هزار و 693 مورد مرد بوده اند.

وی گفت: بر اساس قوانین، اکثر این افراد سهمیه مناطق محروم هستند و هر کدام در صورت قبولی در شهر مشخص، مشغول به فعالیت می‌شوند و امیدواریم با فارغ التحصیلی دستیاران، مشکل مهم ارائه خدمات تخصصی مخصوصا در مناطق محروم را رفع کنیم .

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید