اختراع اسکلت کنترل‌کننده برای تحرک افراد ناتوان

    کد خبر :621067

دانشمندان اسکلتی را اختراع کرده اند که با استفاده از سیگنالهای مغز و تبدیل دستورات آن به کنش، بدن افراد فلج چهاراندام را به حرکت در‌می‌آورد.

 

محققان اسکلتی را طراحی کرده‌اند که از طریق مغز می‌توان بدن افراد تتراپلژیک را به حرکت درآورد؛ تتراپلژی یا فلج چهاراندام، نوعی از فلج است که در این حالت انسان حس و کنترل در دست‌ها و پاهای خود را از دست می‌دهد؛ فلج چهاراندام در پی آسیب‌های شدید به مغز یا نخاع پدید می‌آید.

 

به گزارش گاردین، این اسکلت با استفاده از سیگنالهای مغز قادر به کنترل یک نماد شبیه‌سازی شده رایانه‌ای برای انجام حرکات اساسی قبل از استفاده از دستگاه ربات برای راه رفتن است؛ پزشکانی که این کارآزمایی را انجام دادند به دنبال بهبود بخشی کیفیت زندگی و استقلال بیماران بوده‌اند.

 

این دستگاه یک بدنه‌ اسکلتی برای دربر گرفتن بدن انسان دارد؛ همچنین دو حسگر رشته‌ای از دو طرف مغز متصل هستند که عملکرد مغز را کنترل می‌کنند و دستورات مغز را توسط یک الگوریتم به حرکاتی که بیمار درباره آن فکر کرده است، منتقل می‌کنند.

 

تیمی از متخصصان بیمارستان “Grenoble Alpes” ، شرکت بیولوژیکی “Cinatech” و مرکز تحقیقات “CEA” برای ساخت این اسکلت از از نماد و بازی ویدیویی برای فکر کردن در مورد انجام کارهای بدنی مانند پیاده روی و دستیابی به لمس اشیاء استفاده کردند.

 

“آلیم لوئیس بنابی” استاد برجسته در گرنوبل و نویسنده اصلی این تحقیق که در ژورنال عصب شناسی “لنست” منتشر شده است ، گفت: «مغز هنوز قادر به تولید دستوراتی است که به طور معمول بازوها و پاها را حرکت میدهد، فقط چیزی برای اجرای آنها وجود ندارد.»

 

مطالعات متعددی برای تحریک عضلات بیماران از کاشت ایمپلنت استفاده کرده است، اما اختراع اسکلت کنترل‌کننده بدن، اولین اختراعی است که از سیگنالهای مغزی برای راه رفتن و انجام کارهای شخصی استفاده میکند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید