احمد خاتمی: تا وقتی آمریکا آدم نشود، مذاکره نمی‌کنیم

    کد خبر :1177898
احمد+خاتمی+

حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران، در خطبه‌های امروز ۱۴ آذرماه ۱۴۰۴ با تأکید بر اصول مقاومت در برابر آمریکا گفت: «به تشنگان مذاکره می‌گوییم تا وقتی که آمریکا آدم نشود، مذاکره نخواهیم کرد.

ترامپ مغرور و متوهم تلاش دارد نشان دهد ایران را پای میز مذاکره آورده است، اما گذشتگان او از کارتر به بعد نتوانستند به این هدف برسند و او نیز موفق نخواهد شد.»

خاتمی همچنین با اشاره به روز دانشجو، گفت: «حوزه و دانشگاه دو سرمایه ملی کشور هستند و ستون فقرات دانشجویی فرهنگ ضدآمریکایی است. دشمنان تلاش دارند حرکت دانشجویی را مصادره کنند، اما به برکت حضور اساتید و دانشجویان متدین و بصیر، این آرزو به سرانجام نخواهد رسید.»

وی در ادامه تأکید کرد: «دانشجویان ایران میراث‌دار کسانی هستند که در دوران غربت دین هزینه دادند و اکنون در دوره عزت دین انتظار داریم مسیر درست و صراط مستقیم را دنبال کنند.»

خاتمی همچنین با اشاره به بی‌حجابی گفت: «شکستن حریم خدا و زندگی عفیفانه، هم اهانت به متدین، هم اهانت به دین و هم اهانت به قانون است.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید