اجرای یک برنامه تحقیقاتی جدید با همکاری دانشجویان ایرانی

    کد خبر :242029

برگزیده دومین دوره جایزه مصطفی(ص) گفت: بسیار علاقمند هستم که با کمک جایزه مصطفی(ص) و همکاری دانشجویان ایرانی، بتوانم یک برنامه تحقیقاتی جدید اجرا کنم.

به گزارش بازتاب به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی جایزه مصطفی(ص)، محمدامین شکراللهی؛ برگزیده جایزه مصطفی(ص) ۱۳۹۶ با اشاره به اینکه ایده‌های ناب مرا بسیار جذب می‌کند، گفت: ایده جایزه مصطفی(ص) باید به گونه ای باشد که دریافت کننده این جایزه را به عنوان انسان نخبه معرفی کند که می‌تواند کارهای مهمی را انجام دهد. این امر مشوق دیگر دانشمندان برای دریافت جایزه مصطفی(ص) خواهد بود.

شکراللهی با تاکید بر ایده‌های ناب در علم گفت: مهمترین ایده‌هایی که پیش می‌آید، ایده‌ای است که خود فرد با موضوع آن عجین شود. معمولا به دانشجویان خود نمی‌گویم ایده شما خوب نیست و به دنبال آن نروید؛ اگر ایده انجام نشده باشد، من هیچگاه جلوی آنها را نمی‌گیرم و این را از استاد خود یاد گرفته ام.

وی تاکید کرد: بسیار علاقمند هستم که با کمک جایزه مصطفی(ص) بتوانم یک برنامه علمی جدید ایجاد کنم، برنامه تحقیقاتی که در آن با دانشجویان ایرانی داخل ایران همکاری داشته باشم.
توجه به نتایج کار علمی؛ راه بازگشت به دوران شکوفایی تمدن اسلامی است

برگزیده جایزه مصطفی(ص) گفت: جهان اسلام وقتی قدم به قدم پیشرفت کند و به نتیجه کار علمی و نه صرفا خود کار اهمیت دهد، می تواند به آن اوج قبلی خود در شکوفایی تمدن اسلامی بازگردد.

شکراللهی با بیان اینکه وقتی انسان متوجه می‌شود مطلبی را می‌داند و کاری از دستش برمی‌آید، مشوق بزرگی برای او است، افزود: پدرم کارگر یک شرکت ایرانی بود. ۵ یا ۶ ساله بودم که دایی بزرگم نظریه مجموعه را با زبان قابل فهم به من یاد می‌داد. به این ترتیب متوجه شدم که می‌توانم ریاضی را به جلو برده و از آن لذت برده و در کنارش کارهایی را انجام دهم.

وی با اشاره به اینکه ریاضی یکی از علوم پایه است و کاربرد بسیاری در علوم مختلف دارد، ادامه داد: کلاس ششم مطمئن شدم که می‌خواهم ریاضیدان شوم. ریاضی زبانی است که به وسیله آن می‌توان پروسه‌های مختلف را مدل سازی کرد و به شیوه ای ناب از آن بهره برد.

این دانشمند جهان اسلام تاکید کرد: ایده ناب ممکن است از قبل وجود نداشته باشد. مانند شخصی که موتور جدیدی طراحی کرده که با موتورهای قبلی کاملا فرق می‌کند و شاید نتواند تولید انبوه انجام دهد اما ممکن است تعریف احتراق را کاملا تغییر داده باشد. این برای من ایده ای ناب است؛ حالا کارایی آن چه باشد، موضوع دیگری است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید