اجاق گریل دلیل آتش‌سوزی در هتل ترکیه

    کد خبر :1122024
اجاق گریل دلیل آتش‌سوزی در هتل ترکیه

آتش‌سوزی مرگبار هتلی در ترکیه که هفته گذشته باعث کشته شدن ۷۸ نفر شد، احتمالاً از آشپزخانه آغاز شده است. طبق این گزارش، یک اجاق گریل که برای پختن غذا در شب روشن شده بود، عامل اصلی حادثه بوده است.

به گزارش روزنامه صباح، در این نشریه آمده که در شب‌ها برای طبخ غذا، گریل روشن می‌شد و روغن داغ روی آن ریخته می‌شد. این موضوع باعث شعله‌ور شدن آتش شده و به‌دنبال آن، آتش از طریق دودکش به سراسر ساختمان گسترش یافت و سبب وقوع این فاجعه شد.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید