ابهام در مجوز کالاهای کوله‌بری و ته‌لنجی

    کد خبر :648526
ابهام در مجوز کالاهای کوله‌بری و ته‌لنجی

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران با بیان اینکه هیچ قاعده خاص و مشخصی درخصوص کوله‌بری و ته‌لنجی وجود ندارد گفت: معلوم نیست کالاهای کوله‌بری و ته‌لنجی با مجوز وارد می شوند یا بدون مجوز.

محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران در برنامه رادیویی در مورد میزان اثربخشی سامانه جامع تجارت بر کنترل و مبارزه با قاچاق کالا گفت: این سامانه گام مهم و بلندی در راستای مدیریت ورود کالا به کشور و حتی صادرات کالا است چراکه کالاهایی که وارد کشور می شوند مورد رصد قرار می گیرند.

 

وی افزود: البته این سامانه به طور کامل قادر به پوشش دهی همه نیازهای مربوط به واردات و جلوگیری از ورود کالای قاچاق نیست چراکه بخشی از کالاها هنوز با اینکه از مجاری قانونی وارد کشور می شوند اما ثبت نمی شوند و تعدادی هم به عنوان کوله بری و ته لنجی وارد کشور می شوند.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران اعلام کرد: یکی از بزرگ ترین آفاتی که به تولید داخل آسیب زده این است که فعالان اقتصادی مقرراتی کالاها و واردات خود را در این سامانه ثبت می کنند اما با سیلی از همان نوع کالا در جامعه مواجه می شوند. در واقع این سامانه برای افرادی است که مجوز لازم را دارند و قانونمند کار می کنند اما عده ای به صورت غیرقانونی اقدام به واردات کالا می کنند و هیچ ثبتی هم صورت نمی گیرد.

 

وی از نبود متولی خاص در حوزه صادرات و واردات انتقاد کرد و گفت: اگر یک مرجع حوزه واردات و صادرات را مدیریت می کرد شاید الان شاهد این گسست ها و مشکلات نبودیم.

 

اسفنانی گفت: متاسفانه هیچ قاعده خاص و مشخصی درخصوص کوله بری و ته لنجی وجود ندارد، معلوم نیست کالاهای کوله بری و ته لنجی با مجوز وارد می شوند یا بدون مجوز ضمن اینکه برای کالاهای ته لنجی هم هیچ معیار و میزان مشخصی وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: اگر قرار به واردات کالاهای کوله بری و ته لنجی است باید در این سامانه تسهیلی برای آن در نظر گرفته شود.

 

به گزارش فارس، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران اظهار کرد: برخی کالاها در حوزه لوازم خانگی تولید داخل هستند اما اسم و عنوان آنها کاملاً خارجی است که به خاطر همین موضوع توقیف می شوند و البته برعکس این قضیه هم وجود دارد لذا ضروری است که راهکاری برای این موضوع در سامانه جامع تعریف شود.

 

اسفنانی درخصوص راهکارهای استفاده بهتر از سامانه جامع تجارت تأکید کرد: ما باید برای پراکندگی متولیان امر واردات و صادرات فکری کنیم، درست است که همه استعلامات در این سامانه انجام می شود اما گاهی هم این پروسه زمان بر است و کار را به تأخیر می اندازد ضمن اینکه ما هنوز در ردیابی کالاها به ویژه کالاهای سلامت محور موفق نیستیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید