ابتکار: زنان با ارائه ایده مقاوم، در عرصه مبارزه با افراطیگری و خشونت تاثیر گذارند
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: زنان میتوانند با ارائه ایده مقاوم در عرصه مبارزه با افراطی گری و خشونت تاثیر گذار باشند.
به گزارش ایسنا معصومه ابتکار در بیست و نهمین نشست کمیته دائمی کنفرانس بینالمللی احزاب آسیایی که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، گفت: سیاستمداران باید به این نکته توجه کنند که توجه به نگاهها و افراد مختلف در این زمینه مهم است و احزاب سیاسی باید کمک حال دولتها و در بین گروههای مختلف باشند و از مشکلات مختلف در زمینههای گوناگون جلوگیری کنند. لذا نقش احزاب سیاسی برای رسیدن به این هدف میتواند یکی از اساسیترین نقشهای آنها در زمینههای مختلف مذهبی باشد و ایران یکی از نمونههای موفق در این زمینه است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و یکی از اتفاقهای خاصی بوده که رخ داده است. بنابراین احزاب سیاسی باید از این اتفاقی که توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی افتاد استفاده کنند و برنامههای خود را پیش ببرند. برنامههای احزاب باید به شکلی باشد که مردم سالاری دینی در آن مورد توجه قرار گرفته باشد و برنامههای اینها تاثیرگذار است. برنامههای مختلفی دیده شده که کشورهای مختلف به نام مذهب و دین متاسفانه خشونت و ترور را گسترش دادهاند و باعث از بین رفتن مردان و زنان در جهان شدهاند. این باعث محدودیتهای زیادی در کشورهای جهان شده است و به عنوان نمونه یکی از اینها داعش است که به نام مذهب خشونت را گسترش داده است و به نام الله اکبر افراد بیگناه زیادی را می کشند.
وی افزود: احزاب سیاسی برای نشان دادن این مشکلات باید دست به کار شوند تا امر به معروف را سرلوحه کارهای خود قرار دهند تا به صلح پایداری برسیم و مشکلات و محدودیتهایی که این گروهها به وجود آوردهاند را در آینده حل کنیم و ضروریات اولیه یک جامعه را مهیا کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه بی عدالتیهای متعددی را مخصوصا در جوامعی چون فلسطین میبینیم که مشکلات زیادی را برای مردم این منطقه به وجود آورده است. جوانان و نوجوانان تحت فشار رژیمی قرار گرفتهاند و به توانایی خود نمیتوانند برسند. نسل جوان در این مناطق نمیتوانند حرفهای خود را بزنند و تصمیم گیری داشته باشند اما در کشور ما نوجوانان و جوانان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توانسته اند تصمیم گیر باشند.
ابتکار تاکید کرد: بهتر است در این زمینه گفت و گوهایی بین نسل های مختلف به وجود آید. در این میان احزاب سیاسی نقش مهمی دارند تا این موفقیت را برای این نسل ها به وجود آورند تا مردم از اقشار مختلف بتوانند به آنها اعتماد و در تصمیم گیری های مختلف شرکت کرده و اثرگذار باشند.
وی اضافه کرد: در ایران عزیز ما، زنان توانستهاند با گروه هایی که تشکیل دادهاند و شرکت هایی که در احزاب مختلف داشته اند در زمان جنگ تحمیلی، با دور هم جمع شدن های خود کمک بزرگی برای انقلاب باشند. زنان میتوانند ایده مقاوم خاصی را به وجود آورند که می تواند در این عرصه تاثیرگذار باشد و راهکار خوبی برای احزاب سیاسی قرار گیرد تا بتوانند از این نظریه ها استفاده کرده و کارهای خود را پیش ببرند.
ابتکار افزود: میتوانیم زنان و مردان را در کنار هم قرار داده و با کمک این دو تواناییهای خود را بالا برده و احزاب خود را توانمند سازیم.
وی با اشاره به نقش اجزاب گفت: این تاثیر برای خانوادهها مهم تلقی میشود. در کشورمان توانستیم گفتمان زنان و خانوادهای به وجود آوریم که در این زمینه برنامههای خاصی دارند و از طریق سازمانهای مردم نهادی که به وجود آوردهایم توانستهایم از ایدههای مختلف در کنار دولت مردان کمک بگیریم. این میتواند الگویی برای دیگر کشورها باشد که از طریق مذاکره در اختیار آنان قرار دهیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: نیاز است با هم کمک کنیم تا مدیریت و نظارت خوبی برای اجرای درست و رسیدن به عدالت داشته باشیم تا الهام بخشی خاصی برای جوانان و نوجوانان و نسل جدید باشد تا افراطی گری را از این طریق از بین ببرند و برنامه های خوبی را برای رسیدن به صلح پایدار به وجود آورند که این توانایی توسط خداوند در ذات انسان گذاشته شده است. البته با چالشهای بسیاری روبه رو بودهایم که نیازمند گفتمان هستیم. بخشهای مختلفی از آسیا تحت فشار هستند و باید برنامه پایداری برای صلح داشته باشیم و با گسترش این برنامه ریزی ها بتوانیم با هم در ارتباط باشیم نه تنها از طریق گفت و گو که از طریق ملت ها و فرهنگ های خود این برنامه ها را پیش ببریم.
وی در پایان از احزاب آسیایی که این فرصت را به وجود آورده اند تا در کنار هم راهکارهای مختلفی را به وجود آوریم تشکر کرد.