ابتکار: خانواده‌ها دچار اختلال ارتباطی شده‌اند

    کد خبر :466952

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهوری گفت: در ستاد ملی زن و خانواده، سیاست‌های مربوط به شاخص های عدالت جنسیتی تصویب و برای اجرا به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده و هدف غایی آن دستیابی به عدالت جنسیتی است.

معصومه ابتکار روز شنبه در نشست انتقال تجارب موفق حوزه زنان در مدیریت شهری افزود: انتقال و تبادل تجربیات و شبکه سازی زنان که در شهرهای مختلف کشور مسئولیت دارند اقدام شایسته‌ای است.

وی یادآورشد: حضرت زینب(س) بهترین زن برای الگو سازی زنان محسوب می شود که پیام آوری صادق بود و زندگی شگفت انگیزی داشت.

ابتکار اظهار کرد: نقش و اهمیت توجه به موضوع زنان و خانواده در مدیریت شهری اهمیت بسزایی دارد و یکی از محورهای توسعه پایدار شهرها است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: بدون برنامه‌ریزی موثر برای زنان و خانواده نمی توان به اهداف کلان دست یافت و باید مبتنی با هر برنامه‌ای به سمت تحقق عدالت گام برداشت.

وی خاطر نشان کرد: در مدیریت شهری باید به مفهوم عدالت جنسیتی پرداخت تا همه زنان و مردان از خدمات مدیریت شهری بهره مند شوند.

ابتکار ادامه داد: این خدمات باید حقوق اولیه را تامین و مطالبات زنان و خانواده را با نگاه وسیعتر جواب دهد و عدالت جنسیتی در همه دستگاه‌ها اجرا شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: اگر شورای شهر شاخص های مربوط به عدالت جنسیتی را تصویب کند می توان بر اساس اسناد فرادستی در برنامه سالیانه شورا به عنوان یک محور مطرح شود.

وی با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه سال ۹۸ گام‌های خوبی برداشته است، اضافه کرد: ۳۰ درصد پست های مدیریت طی چهار سال بر اساس شایستگی و توانمندی به زنان واگذار شود.

ابتکار تاکید کرد: حدود ۶۰ درصد در استانداری ها در مورد واگذاری پست های مدیریتی به زنان نسبت به سال قبل رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: در برنامه ریزی شهری هم باید شاخص‌های دوستدار خانواده را در نظر بگیریم و به دنبال آن چهره خشن شهری را با برنامه ریزی تغییر دهیم و عناصری که آرامش و نشاط را به شهر باز می گرداند شناسایی کنیم.

ابتکار به اجرای طرح گفت و گوی ملی خانواده در بیشتر شهرها اشاره کرد و افزود: این طرح با بهره گیری از مشارکت تشکل های مردم نهاد، شهرداری ها و مدارس در تلاش است تا نشان دهد خانواده در معرض همه آسیب های اجتماعی قرار دارد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: در خانواده دچار اختلال ارتباطی شده‌ایم و این اختلال اعضای آن را از هم جدا کرده و امروز ارتباط بین نسلی به یکی از مشکلات نهاد خانواده تبدیل شده است.

وی یادآورشد: موضوع گفت و گوی ملی خانواده یک بحث کلیدی است و باید برای اجرای آن همکاری داشت.

ابتکار اظهار داشت: اکنون عدالت جنسیتی و گفت و گوی ملی خانواده در عالی ترین سطح مدیریت شهری و مصوبات شورای اسلامی شهر باید از محورهای برنامه های پنج ساله شهری باشد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: در مورد توانمندسازی زنان، زنان سرپرست خانواده در اولویت هستند که توان افزایی یکی از نیازهای آنان محسوب می شود.

وی بر لزوم حمایت از استارت آپ ها (کسب و کارهای نوین ) برای اشتغالزایی بانوان تاکید و خاطرنشان کرد: باید با تاسیس خانه استارت آپی مرکزی برای حضور جوانان و فعالان در حوزه کار آفرینی و کسب و کارهای خلاقانه ایجاد کرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید