آیت‌الله جوادی‌آملی: مردم را با فشار ساکت‌کردن نتیجه تلخ دارد

  • سیاسی
  • چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۵
    کد خبر :336605

«اولین وظیفه نیروی انتظامی این است که کشور را امن کند، نه امنیتی! عنایت ما باید به امن‌کردن کشور باشد؛ کشوری امن است که اکثریت قاطع مردم آن نه بیراهه بروند و نه راه کسی را ببندند».

آیت‌الله جوادی‌آملی در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی شرق استان تهران گفت: «اولین وظیفه نیروی انتظامی این است که کشور را امن کند، نه امنیتی! عنایت ما باید به امن‌کردن کشور باشد؛ کشوری امن است که اکثریت قاطع مردم آن نه بیراهه بروند و نه راه کسی را ببندند».

به گزارش شرق، او تأکید کرد: «مردم را با فشار ساکت‌کردن نتیجه تلخی دارد، لذا باید با نشاط مردم را ساکن، نه ساکت کرد! ما باید بین سکوت و سکون فرق بگذاریم. آن سکینت است که پشتوانه ملت است و ما باید آن را در جامعه ایجاد کنیم».

این مرجع تقلید ادامه داد: «در قرآن کریم ذات اقدس الهی فرمود: هرگز خدا شما را تنها نمی‌گذارد، برای اینکه شما مجاهدت کردید، برای اینکه شما کار کردید، ملت بی‌کار را خدا رها می‌کند، ملتی را که کار کرد، خدا فرمود: من شما را رها نمی‌کنم».

او افزود: «در این بخش‌های قرآن کریم، ذات اقدس الهی فرمود: سستی به خود راه ندهید: (لاَ تَهِنُوا)، سپس می‌فرماید (وَ تَدْعُوا إِلَی السَّلْمِ)، این (تَدْعُوا) مجزوم به همان لای ناهیه است؛ یعنی پیشنهاد سازش ندهید، چرا؟ برای اینکه (وَ أَنتُمُ الأعْلَوْنَ)، دست شما بالاست، چرا دست شما بالاست؟ بخش چهارم این است که (وَ اللَّهُ مَعَکُمْ)، وقتی خدا با یک ملتی باشد، آن ملت قطعا پیروز است. بخش پنجم آیه تبیین می‌کند چرا خدا با شماست و با دیگری نیست؟ برای اینکه شما شهید و جانباز و آزاده دادید؛ (وَ لَن یتِرَکُمْ أَعْمَالَکُمْ) این‌ها سرمایه ما هستند»

آیت‌الله جوادی‌آملی با تقدیر از نیروی انتظامی در مبارزه با جرائم اقتصادی و در نتیجه امن‌کردن جامعه، گفت: «ما خوشحال هستیم که نیروی پربرکت ناجا، مفاسد اقتصادی را کشف می‌کند که کشور را از لرزه به‌در می‌آورد و به این وسیله بازار که ملتهب است و امنیتی، می‌شود امن و ما می‌خواهیم همیشه این‌طور باشد. ما وظیفه‌مان این است که قدردانی کنیم».

او ادامه داد: «شما باید چپاولگر‌ها را شناسایی کنید و قبل از اینکه آن‌ها شروع به کار کنند، شما عزیزان توطئه آن‌ها را خنثی کنید، نه اینکه تنها کشف جرم کنید، بلکه باید دفع جرم کنید. در حقیقت باید جُرم را جلوگیری کنیم نه اینکه تنها جرم واقع‌شده را کشف کنیم».

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید