آیا نمایندگان تصویب‌کننده CFT منافقند؟!

    کد خبر :392186

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در خطبه های نماز جمعه قزوین «نفوذ یک عده منافق در مجلس نگران کننده خوانده است» بایادآوری تصویب لایحه مربوط به FATF گفته که «هفته گذشته اتفاقی در مجلس شورای اسلامی افتاد که دل همه مومنان و انقلابی ها را به درد آورد، اما باید دانست که نفوذ یک عده منافق در مجلس بسیار ناراحت کننده است.» اشاره او به نمایندگانی بوده که رای موافق به تصویب FATFداده اند.

به گزارش تابناک، «آیت الله عبدالکریم عابدینی» در خطبه های نماز جمعه این هفته قزوین ضمن انتقاد جدی از تصویب لایحه CFT در مجلس شورای اسلامی تاکیدکرده است که «باید دید آیا اگر امام امت و شهدا بودند اجازه امضای این قرارداد داده می شد یا نه – همین موضوع اهمیت بالا بردن بصیرت در زمان انتخابات را برای ما روشن تر می سازد.»

امام جمعه قزوین در ادامه انتقاداتش از مصوبه اخیر مجلس در ارتباط با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم و نمایندگانی که به این لایحه رأی مثبت داده اند، تاکید کرده است «کسانی که این قرارداد را امضا کردند خودرا ذلیل کرده تا جایی که می توان گفت این گروه از امضا کنندگان همان منافقان هستند.» بکارگیری لفظ منافق برای نمایندگان موافق با یک لایحه موضوعی است که بیان آن از سوی یک امام جمعه بعید است!

به هر حال درست یا غلط نمایندگان مجلس در چارچوب اختیارات قانونی خود لایحه ای که از سوی دولت به خانه ملت آورده شده را مورد بررسی قرار داده و حتی پیش از بررسی آن در صحن علنی مجلس در یک جلسه با حضور ارگان های مختلف دولتی و حاکمیت مرتبط با سیاست داخلی، سیاست خارجی، دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی و نیروهای مسلح کشورمان به بررسی آن پرداخته اند.

بر همین اساس بخشی از نمایندگان مجلس در جمع بندی نهایی خود به این نتیجه رسیده اند که دادن رأی مثبت و تصویب «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» می تواند به پیشرفت برخی موضاعات به ویژه مسائل اقتصادی کمک کند و همچنین ایران را به عنوان عضوی از یک کنوانسیون بین المللی به جامعه جهانی نیز معرفی کند.

البته برخی دیگر از نمایندگان مجلس هم که به این مساله اعتقادی نداشتند و بر این عقیده بودند که تصویب این لایحه و عضویت ایران در این پیمان بین المللی می تواند ضرر و زیان هایی برای کشور به همراه داشته باشد و مشکلاتی را بر سر راه جمهوری اسلامی و جنبش های مقاومت و محور مقاومت در منطقه ایجاد کند، به لایحه مذکور رأی مثبت نداده و با آن مخالفت کرده اند.

اینکه برخی گروه ها در داخل کشور از طریق فضای مجازی یا پیامک نمایندگان را به خاطر بررسی و یا رأی مثبت به این لایحه مورد شماتت قرار دهند یا اینکه یک امام جمعه از تریبون نماز جمعه واژه منافق را در قبال افراد و نمایندگانی که لایحه مذکور را در مجلس مورد بررسی قرار داده و تصویب کرده اند، به کار ببرد موضوعی است که به هیچ عنوان نمی تواند از آن به عنوان انتقاد یاد کرد، بلکه در بهترین حالت می توان آن را تخطئه و تخریب خواند.

بر اساس اختیارات قانونی که قانون اساسی و قوانین عادی کشور برای مجلس، نمایدگان، دولت، اعضای دولت، قوه قضائیه و مدیران آن تعریف شده و اصل تفکیک قوا در آن منظور شده است، هر کدام از این نهادها وظایفی دارند که بر اساس آن عمل می کنند. البته وظایفی هم برای شورای نگهبان در قبال قوانین مصوب تعریف شده که تاکنون بر اساس آن در جمهوری اسلامی عمل شده است.

اختیارات قانونی و وظایف ائمه جمعه نیز کاملا مشخص و مبرهن است. اگر قرار باشد هر کدام از قوا در وظایف دیگری دخالت کند یا به این نظم در انجام وظایف محوله قانونی از طریق تریبون های عمومی خدشه وارد شود، طبیعتا کار به درستی پیش نخواهد رفت و مشکلاتی پیش روی کشور و مردم قرار خواهد گرفت.

برای همین است که هیچگاه نزد مردم و قانون پذیرفته نخواهد بود که یک نهاد حاکمیتی، نهاد حاکمیتی دیگری را زیر سئوال ببرد یا با واژه هایی نظیر «منافق» تشکیل دهندگان آن را مورد خطاب قرار دهد. در کشور ما اتفاقا واژه «منافق» یک بار معنایی کاملا مشخص دارد که طبیعتا آن را نمی توان به نمایندگانی که از سوی شورای نگهبان تائید شده و مردم آنها را انتخاب کرده اند، اطلاق کرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید