آقای روحانی فقط مخالفت با دولت شما از روی بی عقلی است؟

    کد خبر :236858

هر چقدر هم استاد بازی با کلمات باشیم؛ مخالفت با دولت یا هر نهاد دیگری،بر بستری از انتقاداتی صورت می گیرد که مورد توجه دولت یا نهادهای دیگر قرار نگرفته است؛وقتی فردی یا جریانی سیاست دولت یا هر نهاد دیگری را نقد می کند و آن انتقادات از سوی دولت وارد دانسته نمی شود، منتقدان به مخالفان آن سیاست های کذایی تبدیل می شوند؛اما آیا می تواند حق مخالفت را از افراد گرفت؟آیا می توان مخالفان را بی عقل دانست؟آیا این دولت تنها دولتی است که از او انتقاد می شود یا با سیاست هایش در بخش های مخالفت می شود؟

به گزارش«تابناک» رئیس جمهور امروز در سخنرانی خود در مجمع سالانه بانک مرکزی گفت : ما امروز به تورم تک رقمی رسیدیم و این دستاورد بزرگی است که باید آن را حفظ کنیم، بی‌خبر نیستم از افرادی که تلاش می‌کنند، به این دستاورد صدمه ببیند. البته این از روی کم‌عقلی است. وقتی حساب می‌کنم، می‌بینم کسانی که با دولت مخالفت می‌کنند، بیشتر بر مبنای کمبود عقل است. مخالفت با دولت معنی ندارد، مبارزه با دولت یعنی مبارزه با منافع ملی و منافع یک ملت، ضربه زدن به امید یک ملت و ضربه زدن به اعتماد مردم است.

سخنانی که مانند سخنان گذشته رئیس جمهور،نمی توان به راحتی از مقابل آن عبور کرد چرا که این سخنان به شدت تمایل به اقتداگرایی و ایجادتک صدایی در کشور را در اذهان متبلور می کند؛ رئیس جمهوری که خود تا کنون در مخالفت با خیلی از نهادها سخنرانی کرده است؛در مخالفت با شورای نگهبان؛با سپاه؛با قوه قضائیه و حتی بالاتر از این نهادها هم صحبت کرده است! اگر از بازی با کلمات پرهیز کنیم؛همه متوجه می شویم که مخالفت با دولت،مخالفت با موجودیت دولت نیست،مخالفت با سیاست های دولت است؛همچنان که مخالفت رئیس جمهور با اصل سپاه یا اصل صدا و سیما نیست،بلکه مخالفت با سیاست های این نهادها است؛ آیا همه این نهادها هم می توانند مدعی شوند که مخالفت ها با آنان، از روی کم عقلی و یا کمبود عقل است؟
آیا اگر فردی یا جریانی چنین صحبتی را بکند؛ مثلا بگوید:

مخالفت با رهبری معنا ندارد؛ مخالفت با رهبری از روی بی عقلی است

یا مخالفت با شورای نگهبان معنا ندارد؛ مخالفت با شورای نگهبان از روی بی عقلی است

یا مخالفت با سپاه معنا ندارد؛ مخالفت با سپاه از روی بی عقلی است

یا مخالفت با قوه قضائیه معنا ندارد؛ مخالفت با قوه قضائیه از روی بی عقلی است

یا مخالفت با صدا و سیما معنا ندارد،مخالفت با صدا و سیما از روی بی عقلی است؛

آن وقت تکلیف انتقادات و مخالفت های رئیس جمهور با این سخنان شبیه سخنان خودش چگونه خواهد بود؟ آیا تقویت چنین جریانی حرکت آشکار به سوی ایجاد اقتدارگرایی در کشور نیست؟آیا این تقویت تک صدایی و بستن دهان ها و شکستن قلم ها نیست؟

اینکه رئیس جمهور از همان روزهای اول دولتش انتظار دارد که دولتش مخالف نداشته باشد و اگر داشته باشد آنان کمبود عقل دارند؛ ناشی از نگاهی است که با هر چه بخواند با آزاد اندیشی و آزاد منشی سازگاری ندارد؛از همان ابتدا هم مشخص بود که در کوتاه مدت شاید افرادی بتوانند نقش سید محمد خاتمی را بازی کنند،اما برای بلند مدت نمی توان در نقش ماند؛گذشت زمان نقش های ساختگی را از انسان ها می گیرد و وخود واقعی آنان را به مردم می نمایاند!

امروز هم بر همه فعالان سیاسی از راست و چپ، از اصلاح طلب و اصولگراست که در مقابل رشد آرام تک صدایی در کشور،علم مخالفت را بردارند؛اصلاح طلبان نباید سکوت اصولگرایان را در مقابل احمدی نژاد فراموش کنند؛سکوتی که تبعاتش دامن خود اصولگرایان را هم گرفت؛امروز هم اگر اصلاح طلبان در مقابل رشد تک صدایی،جانانه ایستادگی نکنند؛ روزی که اقتداگرایی در کشور نهادینه گشت،آنان نیز از امواج بنیان برانداز اقتداگرایی در امان نخواهند ماند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید