علی اسلامی برنده نخستین جایزه وندی گاتمن در ایدفا

    کد خبر :1168534
علی اسلامی برنده نخستین جایزه وندی گاتمن در ایدفا

علی اسلامی، فیلم‌ساز و هنرمند ایرانی‌ـ‌هلندی، موفق شد در جشنواره بین‌المللی مستند آمستردام (ایدفا) نخستین جایزه «وندی گاتمن» را از آن خود کند.

این جایزه به ارزش ۴۰ هزار یورو، به هنرمندانی اهدا می‌شود که با نگاهی نوآورانه و خلاقانه در حوزه مستند یا رسانه‌های واقعیت مجازی فعالیت می‌کنند. این جایزه به یاد وندلا شلتِما، مدیر فقید بنیاد آموزش و فرهنگ هلند، تأسیس شده است.

علی اسلامی، متولد ۱۹۹۱ در مشهد و ساکن هلند، از چهره‌های پیشرو در عرصه هنر دیجیتال و واقعیت مجازی به‌شمار می‌رود. او با خلق آثار تعاملی و پروژه‌های نوآورانه، مرز میان دنیای واقعی و مجازی را محو کرده و آثارش را «مهندسی شاعرانه» می‌نامد.

اسلامی پیش‌تر نیز در سال ۲۰۱۶ برنده جایزه «DocLab» و در سال ۲۰۲۰ برنده جایزه «گودن کالف» در همین جشنواره شده بود. جایزه «وندی گاتمن» روز جمعه ۲۵ مهرماه در آمستردام به او اهدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، سی‌وهشتمین دوره جشنواره ایدفا از ۲۲ آبان تا ۲ آذر در هلند برگزار خواهد شد و چند مستند ایرانی از جمله آثار محمدرضا فرزاد، پگاه آهنگرانی و عباس کیارستمی نیز در این رویداد به نمایش درمی‌آیند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید