آذری‌جهرمی: اختلال سراسری GPS؛ اقدامی پرهزینه با بازدهی مشکوک

  • کامنت
  • چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ ۱۰:۵۵
    کد خبر :1154043
آذری‌جهرمی اختلال سراسری GPS

محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، در یادداشتی تلگرامی نسبت به اختلال گسترده سامانه موقعیت‌یاب جهانی (GPS) در سطح شهر هشدار داد و آن را اقدامی پرهزینه و در عین حال کم‌اثر توصیف کرد.

او در این یادداشت نوشت:

«در مورد ریزپرنده‌های نظامی، اگر سیگنال GPS مختل شود، این پرنده‌ها می‌توانند با استفاده از روش‌های جایگزین نظیر خواندن LAC و CellID سایت‌های تلفن همراه و ترکیب آن با سایر روش‌های موقعیت‌یابی، مسیر خود را با دقت خوبی پیدا کنند.»

«اختلال گسترده GPS در سطح شهر، نه‌تنها موجب برهم خوردن نظم زندگی عادی مردم شده، بلکه هزینه‌ زیادی به بار آورده، بدون آنکه فایده مشخصی در کنترل تهدیدات احتمالی داشته باشد.»

او با اشاره به توانایی‌های فناورانه در ساخت پهپادها تأکید کرد:

«سازندگان این پرنده‌ها افرادی ساده‌لوح نیستند. اگر GPS مختل شود، آن‌ها به‌راحتی از سیستم‌های جایگزین استفاده خواهند کرد و الزامی به وفاداری به سیگنال مختل‌شده نخواهند داشت.»

آذری‌جهرمی در پایان تلویحاً این نوع اقدامات را ناکارآمد و زیان‌بار برای زندگی روزمره مردم دانست.

 

 

 

 

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید