رژیم غذایی موجب کاهش ریسک کم شدن شنوایی در زنان می شود

    کد خبر :281370

محققان با بررسی ارتباط سه رژیم غذایی متفاوت و ریسک کاهش شنوایی دریافتند رژیم غذایی سالم با کاهش خطر کم شدن شنوایی در زنان مرتبط است.

برخی مطالعات نشان می دهند که رژیم غذایی ممکن است بر ریسک کاهش شنوایی تاثیر داشته باشد. در مطالعات قبلی هم به بررسی این رابطه پرداخته شده است اما ارتباط آن همچنان نامشخص بود.

در مطالعه جدید توسط محققان بیمارستان زنان و بریگام، محققان رابطه بین سه رژیم غذایی متفاوت را با ریسک ابتلا به کاهش شنوایی در ۷۰,۹۶۶ زن که مدت ۲۲ سال تحت نظر بودند بررسی کردند: رژیم غذایی مدیترانه ای جایگزین (AMED)، شیوه های تغذیه ای توقف فشارخون بالا (DASH)، و شاخص تغذیه سالم جایگزین ۲۰۱۰ (AHEI-۲۰۱۰).

نتایج نشان داد داشتن یک رژیم غذایی سالم با کاهش ریسک کم شدن شنوایی در زنان مرتبط است.

«شارون کورهان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تغذیه خوب در سلامت عمومی بدن تاثیر مهمی دارد و حتی در کاهش ریسک کم شدن شنوایی هم سودمند است.»

محققان اطلاعات مشروحی از رژیم غذایی زنان را هر چهار سال یکبار بررسی کرده و دریافتند زنانی که رژیم غذایی شان شباهت بیشتری با الگوهای رژیم غذایی AMED یا DASH داشت حدود ۳۰ درصد کمتر با ریسک کاهش شنوایی متوسط یا شدید مواجه بودند.

همچنین محققان مشاهده کردند زنانی که الگوی تغذیه ای شان بیشتر شبیه به AHEI-۲۰۱۰ بود کاهش ریسک کم شدن شنوایی حتی بیش از ۳۰ درصد بود.

به گزارش مهر، رژیم غذایی AMED شامل روغن زیتون خام و تصفیه نشده، غلات، حبوبات، سبزیجات، میوه، مغزیجات آجیلی، و ماهی است. رژیم غذایی DASH سرشار از میوه و سبزیجات و لبنیات کم چرب بوده و میزان سدیم آن پایین است. رژیم غذایی AHEI-۲۰۱۰دارای مولفه های مشابه با دو رژیم غذایی دیگر است.

محققان عنوان می کنند برای تایید این مسئله نیاز به آزمایشات بیشتری است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید