جدیدترین اخبار
۲۶ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۲۲ اقتصادی کد خبر :150151

افزایش قیمت، شامل همه نان ها نمی‌شود

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان برای همه نان‌ها و در سراسر کشور نیست.

یزدان سیف در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بر اساس مصوبه صورت گرفته، تشخیص افزایش قیمت نان در هر استان به عهده استانداران گذاشته شده است.

وی با رد بی کیفیت بودن آرد تولیدی در کشور گفت: نهادهای نظارتی بر روند تولید آرد نظارت دارند و بر این اساس، آرد بی کیفیت نباید وجود داشته باشد.

سیف افزود: ۴۲ درصد از گندم تولیدی در کشور درجه یک، ۲۶ درصد درجه دو، و ۳۴ درصد درجه سه است.

در ادامه رئیس اتحادیه صنف نانوایان تهران نیز گفت: از سال ۹۳ تا کنون افزایش قیمت نان نداشته ایم در حالی که هزینه های نانوایی ها افزایش یافته است و بیشتر نانوایان به این وضعیت اعتراض دارند.

قاسم زراعتکار افزود: ۳۵ درصد گندم تولید در داخل درجه یک، ۳۵ درصد دیگر درجه دو و ۳۰ درصد هم درجه سه است.

وی گفت: اگرچه در تولید گندم به خودکفایی رسیده ایم اما روی کیفیت گندم تولیدی کار نکرده ایم.

زراعتکار با اشاره به فعالیت ۸۵ هزار نانوایی در سراسر کشور افزود: یک درصد سرمایه گذاری که در سال های گذشته بر روی نان صنعتی صورت گرفت در نان سنتی نبوده است.

وی گفت: در هیچ جای دنیا قیمت نان صنعتی سه برابر نان سنتی نیست.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان تهران افزود: کارخانه های تولید آرد در هر گونی از یک تا پنج کیلو کمتر آرد به نانوایان تحویل می دهند.

زراعتکار گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان تنها مسکنی برای زنده نگه داشتن نانواهاست و مشکلات نانوایان را حل نمی کند.

وی افزود: ۳۷ درصد نانوایی های کشور لواشی، ۲۸ درصد بربری، ۲۴ درصد تافتون و تنها ۹ درصد نانوایی ها سنگکی است.

براساس این گزارش عضو هیأت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان هم در این برنامه گفت: بیشترین شکایات مردم درباره کم فروشی و کیفیت نان و فروش اجباری نان کنجدی است.

محمد محمدی افزود: نانوایان علت این موارد را افزایش هزینه ها اعلام می کنند در حالی که این وضعیت به مصرف کننده آسیب می زند.

وی گفت: اگر این مشکلات سه گانه با افزایش قیمت نان حل نشود باز هم مصرف کننده است که آسیب بیشتر می بیند.

محمدی افزود: در صورت افزایش قیمت نان بدون حل مشکلات ناشی از عرضه نان، نارضایتی مردم افزایش می یابد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: کیفیت و بهداشت پخت نان در چند سال گذشته بهبود نیافته است و اسراف نان هم وجود دارد.

رحیم زارع افزود: در صورت افزایش قیمت نان بدون توجه به این مشکلات، تا ۸۰ درصد مصرف کننده ضرر خواهد کرد.

منبع:مهر

روی خط خبر

  • واکنش احسان علیخانی به دریافت پول از موسسه ثامن الححج
  • خواننده تیتراژ «بانوی سردار» انتخاب شد
  • خواننده محبوب کشورمان سلامتی اش را به دست آورد
  • یک جسد باقی حادثه سنندج شناسایی نشد
  • آخرین خبر از تعداد مسمومان آب آلوده در نوشهر
  • پوتین: رابطه با آمریکا بدتر از دوره جنگ سرد است
  • پایبندی به توافق نفتی اوپک و غیراوپک کاهش یافت
  • نفت ساز ناکوک زد
  • ۳۰درصد تریاک افغانستان از مسیر ایران به اروپا می‌رود
  • حل مسائل ثبت سفارش فعالان اقتصادی در مناطق آزاد
  • پولی که فعالان اقتصادی به دلالان ارز دولتی می‌پردازند
  • حمایت نمایندگان و کارشناسان از طرح شفافیت رییس‌جمهور
  • عبدی: اگر نوبخت نرود، تغییرات فایده‌ای ندارد
  • خرید ۱۸میلیارد دلار تیتانیوم توسط بویینگ از روسیه
  • وضعیت اقتصاد کشور جنگی است!
  • سفر هیات بلندپایه نظامی ایران به سوریه، ترکیه، روسیه و پاکستان، قبل از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا؛ ماجرا چیست؟
  • نامه وزیر بهداشت به رئیس کل بانک مرکزی: اسامی کسانی که برای دارو و تجهیزات پزشکی، ارز دولتی گرفته‌اند، اعلام کنید
  • اعزام تیم اربابان سلاح نیروی زمینی سپاه به مسابقات نظامی روسیه
  • ترکیه و آمریکا موضوع تحریم‎های ایران را بررسی می‎کنند
  • پیش‌بینی افزایش برای رشد اقتصادی زیر دو درصدی عربستان
  • کاهش رشد اقتصادی کره جنوبی
  • جرم و جنایت در انگلیس همچنان رکورد می‌زند
  • گران‌ترین خانه‌های دوبی چه قدر می‌ارزند؟
  • هشدار به شاخ‌ها و کری‌خوان‌ها
  • فائز السراج پارلمان طبرق لیبی را به کارشکنی در برگزاری انتخابات متهم کرد
  • ساماندهی سواحل بر اساس قوانین وجود دارد
  • ایجاد زیرساخت صادرات برق ایران به افغانستان
  • برنده جایزه ادبی «آرتور سی.کلارک» معرفی شد
  • تغییرات در دولت به تغییر رئیس کل بانک مرکزی ختم می شود
  • محوطه‌ی «کاخ ساسانی» ساماندهی می‌شود