اولین معاون خانم غیرچادری رئیس جمهور

  • سیاسی
  • چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۹
    کد خبر :75480

بعد از یکی دو هفته بحث رسانه ای و نشست و مصاحبه درباره لزوم حضور وزیر زن در کابینه دکتر روحانی، دیروز رئیس جمهوری کابینه را معرفی کرد و همان گونه که انتظار می رفت، وزیر زنی در میان آنان دیده نمی شود.

به گزارش خبرنگار بازتاب، امروز اما روحانی هم زمان سه معاون خود را معرفی و منصوب کرد که هر سه زن هستند:

معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده که قرار است سازمان حفاظت محیط زیست را به عیسی کلانتری سپرده و با نشستن در جای مولاوردی، به دلمشغولی اصلی خود یعنی مساله زنان بازگردد.

شهیندخت مولاوردی هم که این روزها فعالان حقوق زنان فضای انتقادی گسترده ای را بابت جدایی او از معاونت زنان بروز دادند، در پست «دستیار رییس جمهور در امور حقوق شهروندی» جانشین الهام امین زاده می شود.

اما چهره جدیدی که رئیس جمهوری از او رونمایی کرد، لعیا جنیدی است که به عنوان معاون حقوقی منصوب و جایگزین مجید انصاری شده است.

جنیدی کل دوران دانشجویی خود از کارشناسی تا دکتری را در دانشکده حقوق دانشگاه تهران گذرانده و همواره دانشجوی ممتاز بوده و بعد از دکتری، دوره بورسیه فوق دکتری را نیز در دانشگاه هاروارد گذرانده است. او علاوه بر عضویت در کانون وکلای دادگستری، دو سال اول دولت روحانی هم مدیر کل اداره لوایح و تدوین و تنقیح قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری بوده است.

وی همچنین رفت و آمدهایی نیز به دادگاه لاهه دارد و از تجربه بین المللی نیز برخوردار است.

اما یک نکته حاشیه ای انتصاب او، استفاده از پوشش مانتو و روسری است که تا کنون در میان اعضای کابینه سابقه نداشته است.

سال 76، زمانی که سید محمد خاتمی معصومه ابتکار را به عنوان معاون حفاظت از محیط زیست خود منصوب کرد، ابتکار که در دوران تسخیر سفارت آمریکا به عنوان «خواهر مری» نقش مترجم را برای دانشجویان خط امام ایفا می کرد، پوشش مانتو و روسری خود را – قاعدتا برای کاهش فشار بر رئیس جمهوری وقت- به چادر تغییر داد و البته این پوشش برای او ماندگار شد. به نظر این مصلحت سنجی خاتمی و ابتکار عاقلانه می آمد، ولی امروز که 20 سال از آن زمان می گذرد، بعید است روحانی و لعیا جنیدی نیز چنین رویکردی اتخاذ کنند و به نظر نخبه بودن معاون حقوقی و داشتن تجربه ای برای پیگیری پرونده های ملی کشور، اهمیت بیشتری دارد.

دیگر سوابق لعیا جنیدی از این قرار است:

الف) تحصیلات:

-درجه کارشناسی حقوق قضایی، ۱۳۶۸،حقوق ، دانشگاه تهران ﺑﺎ ﺍﺣﺮﺍﺯ ﺭﺗﺒﻪ ﺍﻭﻝ

-کارشناسی ارشد ﺣﻘﻮﻕ ﺧﺼﻮﺻﻲ و اسلامی، ۱۳۷۳، دانشگاه تهران ﺑﺎ ﺍﺣﺮﺍﺯ ﺭﺗﺒﻪ ﺍﻭﻝ

-ﺩﻛﺘﺮﻱ (Ph.D) ﺣﻘﻮﻕ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﻜﺪﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﻋﻠﻮﻡ ﺳﻴﺎﺳﻲ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﻬﺮﺍﻥ، ١٣٧٩، دانشگاه تهران ﺑﺎ ﺍﺣﺮﺍﺯ ﺭﺗﺒﻪ ﺍﻭﻝ

-فوق دکتری، حقوق تطبیقی-داوری تجاری بین المللی، ۱۳۸۲، دانشگاه هاروارد

-تحصل ﻋﻨﻮﺍﻥ ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮ ﺑﺮﮔﺰﻳﺪﻩ ﺍﺯ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ ﺩﻭﺭﻩ ﺩﻛﺘﺮﻱ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﻬﺮﺍﻥ: ١٣٧٩

-ﺗﺤﺼﻴﻞ ﮔﻮﺍﻫﻲ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻭ ﭘﮋﻭﻫﺶ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﻠﻞ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ: ﻫﻠﻨﺪ ، ﻻﻫﻪ، ١٣٨١

-ﺗﺤﺼﻴﻞ ﮔﻮﺍﻫﻲ ﺁﻛﺎﺩﻣﻲ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﻻﻫﻪ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﻋﻤﻮﻣﻲ: ﻫﻠﻨﺪ، ﻻﻫﻪ، ١٣٨١

-ﺗﺤﺼﻴﻞ ﺑﻮﺭﺱ ﻋﻠﻤﻲ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺗﻲ ﺩﺍﻧﺸﻜﺪﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎﺭﻭﺍﺭﺩ ﺟﻬﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﻄﺒﻴﻘﻲ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺩﺍﻭﺭﻱ ﺩﺭ ﻧﻈﺎﻣﻬﺎﻱ ﺣﻘﻮﻗﻲ ﻋﺮﻓﻲ (ﻛﺎﻣﻦ ﻻ)، ﺣﻘﻮﻕ ﺭﻭﻣﻲ ﮊﺭﻣﻨﻲ ﻭ ﺣﻘﻮﻕ ﺍﺳﻼﻣﻲ، ﺍﻳﺎﻻﺕ ﻣﺘﺤﺪﻩ ، ﻣﺎﺳﺎﭼﻮﺳﺖ ، ﻛﻤﺒﺮﻳﺞ ، ٢ ٨– ١٣٨١(ﺩﻭﺭﻩ ﻓﻮﻕ ﺩﮐﺘﺮﺍ)

ب) ﺯﺑﺎﻧﻬﺎﻱ ﺧﺎﺭﺟﻪ

-ﺁﺷﻨﺎﻳﻲ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺑﺎ ﺯﺑﺎن‌های ﺍﻧﮕﻠﻴﺴﻲ، ﻋﺮﺑﻲ ﻭ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ

-ﺗﺤﺼﻴﻞ ﮔﻮﺍﻫﻲ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﻧﮕﻠﻴﺴﻲ ﻛﺎﻧﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﻳﺮﺍﻥ : ١٣٧٤

ج)ﭘﻴﺸﻴﻨﻪ ﺷﻐﻠﻲ ﻭ ﺣﺮﻓﻪ‌ﺍی

-ﺩﺍﻧﺸﻴﺎﺭ ﺩﺍﻧﺸﻜﺪﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﻋﻠﻮﻡ ﺳﻴﺎﺳﻲ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﻬﺮﺍﻥ : ١٣٧٩ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ

-ﻭﻛﻴﻞ ﭘﺎﻳﻪ ﻳﻚ ﺩﺍﺩﮔﺴﺘﺮﻱ ﻭ ﻋﻀﻮ ﻛﺎﻧﻮﻥ ﻭﻛﻼﻱ ﺩﺍﺩﮔﺴﺘﺮﻱ ﻣﺮﻛﺰ ﺍﺯ ﺳﺎﻝ ١٣٧٨ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ

-ﺩﺍﻭﺭﯼ ﺩﺭ ﺩﻋﺎﻭﯼ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ بین‌ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ

-ﻣﺸﺎﻭﺭ ﺣﻘﻮﻗﻲ ﺩﺭ ﭘﺮﻭﮊﻩ ﻫﺎﻱ ﻧﻔﺘﻲ، ﮔﺎﺯﻱ، ﭘﺘﺮﻭﺷﻴﻤﻲ، ﻧﻴﺮﻭﮔﺎﻫﻲ، ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﺎﻧﮑﯽ، ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎﺭﻱ، ﺑﻴﻊ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻲ ﻭ…

-ﻭﮐﺎﻟﺖ ﺩﺭ ﺩﻋﺎﻭﯼ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﻭ بین‌ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺩﺭ ﻣﺮﺍﺟﻊ ﻗﻀﺎیﯽ ﻭ ﺷﺒﻪ ﻗﻀﺎیی

-ﻣﺤﻘﻖ ﻭ ﻣﺪﺭﺱ ﺩﻳﺪﺍﺭﻱ ﺩﺍﻧﺸﻜﺪﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎﺭﻭﺍﺭﺩ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺩﺍﻭﺭﻱ ﺗﺠﺎﺭﻱ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻲ: ١٣٨١-٨٢

-ﻣﺤﻘﻖ ﺩﻳﺪﺍﺭﻱ ﺩﺍﻧﺸﻜﺪﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎﺭﻭﺍﺭﺩ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻣﺎﻟﻲ: ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ١٣٨٦

-ﻣﺤﻘﻖ ﻭ ﻣﺪﺭﺱ ﺩﻳﺪﺍﺭﻱ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﺑﺮﻟﻴﻦ (ﺍﻭﻫﺎیو-ﺍیاﻻﺕ ﻣﺘﺤﺪﻩ) ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺷﻴﻮﻩ ﻫﺎﻱ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ ﺣﻞ ﻭ ﻓﺼﻞ ﺍﺧﺘﻼﻑ: ١٣٨٧

-ﻋﻀﻮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ١٣٧٧ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ

-ﻋﻀﻮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﺯﻧﺎﻥ ١٣٨٥ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ

-ﻋﻀﻮ ﻛﻤﻴﺴﻴﻮﻥ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﻛﺎﻧﻮﻥ ﻭﻛﻼﻱ ﺩﺍﺩﮔﺴﺘﺮﻱ ﻣﺮﻛﺰ ١٣٨٧ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ

-ﻣﺪﻳﺮ ﻛﻞ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺣﻘﻮﻗﻲ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺍﺳﻔﻨﺪ ١٣٨٢ ﺗﺎ ﻣﻬﺮ ١٣٨٦

-ﻣﺪﻳﺮ ﮔﺮﻭﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺮﺩﻳﺲ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﻲ ﻛﻴﺶ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﻬﺮﺍﻥ ١٣٩٤-١٣٨٦

-ﻣﺪیر ﮐﻞ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺗﺪﻭین ﻟﻮﺍیح ﻭ ﺗﻨﻘیحﺢ ﻗﻮﺍنین ﻭ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻋﻠﻮﻡ، ﺗﺤﻘیقیات ﻭ ﻓﻦ ﺁﻭﺭﯼ ١٣٩٢ ﺗﺎﮐﻨﻮﻥ ﺩبیر ﮐﻤیسیون ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﻭ ﻗﻀﺎیی ﻋﺘﻒ

20
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد
  1. محمدحسن احمدپور گفت:
    موافقم ۶
    مخالفم ۴۴

    با سلام
    بنده اعتراف می کنم، واقعا متعجب شدم! رویکرد انتخاب خانم دکتر لعیا جنیدی با نرم انتخاب آقای دکتر روحانی انحراف معنی داری داشت و قطعا ایشان هزینه بیشتری را در این انتخاب خود، پذیرا شده اند.
    نخبه گرایی و شایسته سالاری، اقدامی نیست که بتوان حدوث آن را در فضای واقعیت در جامعه ای با نرم توسعه یافتگی کشور ما، که نخبگان منتخب ملت، رفتارهایشان در آینه اذهان عمومی داخلی و بین المللی با استانداردهای جهانی تفاوت محسوسی دارد، اینکه توقع داشته باشیم رئیس جمهور بتواند در همه حوزه ها حتی به فرض اعتقاد درونی، در عمل شایسته سالاری را در همه یا حتی اکثر انتخاب های خود لحاظ کند نیز، مطالبه ای منطقی نخواهد بود.

    1. نظری گفت:
      موافقم ۷۲
      مخالفم ۲

      ببخشید منظورتون بالاخره چی بود
      ما که متوجه نشدیم !!!

      1. امیر گفت:
        موافقم ۵۵
        مخالفم ۱

        خیلی سخت نگیر، خودش هم نفهمیده…
        بعضی جملاتش از لحاظ نگارشی غلط هست… اصلا سر و ته نداره… مثل این:
        “نخبه گرایی و شایسته سالاری، اقدامی نیست که بتوان حدوث آن را در فضای واقعیت در جامعه ای با نرم توسعه یافتگی کشور ما، که نخبگان منتخب ملت، رفتارهایشان در آینه اذهان عمومی داخلی و بین المللی با استانداردهای جهانی تفاوت محسوسی دارد؟؟؟”
        جمله اصلا فعل نداره و پایه و پیرو با هم جور نیست. اینجور آدمها فقط خودشون فکر میکنن خیلی میفهمن و بقیه رو گاگول فرض میکنن. البته متاسفانه این درد تو جامعه مون اپیدمی شده… التماس تفکر

    2. رضا گفت:
      موافقم ۲۴

      ايشون چي گفت ؟ من كه هيچي از متن اين عزيز نفهميدم.

    3. ن ح گفت:
      موافقم ۱۰

      ای چاپلوس

    4. رضا گفت:
      موافقم ۱۷

      عجب متني!!!! من هيچي ازش نفهميدم فكر كنم يك بار خودتونم مطالعه كنيد متوجه نشيد

    5. سه گفت:
      موافقم ۱۳
      مخالفم ۱۶

      فقط ازین پیشرفتها از جناب روحانی سر میزنه تو مسایل معیشتی مردم که عملا صفر. یعنی ساده ترین آدم دنیا هم میخواست راکتور هسته ای اراکو نابود کنه میتونست در مقابلش چند تا امتیاز بدردبخور بگیره. من نمیدونم اشکال از آیکیوست یا قضیه چیز دیگست؟!

    6. حسین رضایی گفت:
      موافقم ۱
      مخالفم ۱

      عجب آدم هایی داریم، یکی هم که حرف حسابی میزنه چون متوجه نمی شوند خرابش می کنند. مثل بچه آدم مودب بگید لطفا بیشتر توضیح دهید تا ما هم استفاده کنیم.

  2. محمدحسم گفت:
    موافقم ۳۰
    مخالفم ۲۴

    با سلام
    بنده اعتراف می کنم، واقعا متعجب شدم! رویکرد انتخاب خانم دکتر لعیا جنیدی با نرم انتخاب آقای دکتر روحانی انحراف معنی داری داشت و قطعا ایشان هزینه بیشتری را در این انتخاب خود، پذیرا شده اند.
    نخبه گرایی و شایسته سالاری، اقدامی نیست که بتوان حدوث آن را در فضای واقعیت در جامعه ای با نرم توسعه یافتگی کشور ما، که نخبگان منتخب ملت، رفتارهایشان در آینه اذهان عمومی داخلی و بین المللی با استانداردهای جهانی تفاوت محسوسی دارد، اینکه توقع داشته باشیم رئیس جمهور بتواند در همه حوزه ها حتی به فرض اعتقاد درونی، در عمل شایسته سالاری را در همه یا حتی اکثر انتخاب های خود لحاظ کند نیز، مطالبه ای منطقی نخواهد بود.
    واقعیت های جامعه ما بیانگر غلبه عرف های غلط بر ایده های درست متعددی از جمله موارد زیر است:
    1. همه می دانیم ضابطه مداری از رابطه مداری بهتر است، اما از دستمان بر بیاید، حتما به رابطه چنگ می زنیم و در زمان قدرت، ضابطه ای را که خلاف میلمان باشد، ندیده می گیریم یا دور می زنیم. البته در همه کشورها ضابطه تا وقتی ضابطه است که نشود از آن عبور کرد. تفاوت در ارتفاع حصار ضابطه در کشورهاست.
    2. سازمان بین المللی کار و تمامی نهادهای پیشرفته تاکید می کنند محور باید بقا و توسعه بنگاه باشد، ما در تلاطم بین کارگر سالاری و کارفرما سالاری در نوسانیم.
    3. بنده به عنوان نماینده ای از جامعه، در رشته مدیریت بهداشت و درمان بدون وقفه تا بالاترین مقطع دانشگاهی یعنی دکترای تخصصی تحصیل می کنم اما نظام تکنوکرات بهداشت و درمان در زیر تسلط مقتدرانه حکومت پزشکان محترم، اجازه تصدی پست مدیریت درمان یعنی همان تخصصی که سالها برای فراگرفتن آن عمر صرف کرده ام را در کشور به من نمی دهد، به ناچار باید توبه علمی نموده، برگردم و مجدد لیسانس و فوق لیسانس حقوق و حقوق بین الملل بگیرم تا از این دیکتاتوری صنفی خلاص شوم.
    4. مدیران ما، در مقابل بسیاری از سفارشات برای منصوب نمودن افراد در سمت های بالا آزرده خاطر می شوند اما برای انتخاب شدن و تداوم عمر مدیریت خود، شاهد هستیم که اکثر انتخاب های آنها صرفا بر اساس معیارهای شخصی و توسل به ابزارهایی برای تداوم قدرتشان است. مشخص ترین نمود آن را در سازمان ها می توان در احکام صادره به عناوین مختلف مشاور عالی، مشاور ارشد، قائم مقام و مواردی از این قبیل در سازمانهای مهم کشور مشاهده نمود و ایضا موارد دیگر که تخته سفید ذهن خوانندگان محترم در حال مرور کردن آنهاست!
    5. همه اعتقاد دارند مدیر فاسد باید استعفا دهد یا به استعفا وادار شود چنانکه در یک کشور نه چندان توسعه یافته تر از ما، رئیس جمهور کشور پس از اثبات پارتی بازی در خصوص مدیر یک شرکت، برای اولین با ر در تاریخ کشور خود، وی را از مجاری قانونی برکنار نموده و محبوس می نماید، دقیقا شبیه مواردی که در کشورمان هر روز شاهد وقوع آنها هستیم!!! شاید مهمترین علت تواتر این اتفاقات، همین خو گرفتن جامعه با آن باشد.
    بنده این انتخاب دکتر روحانی را به عنوان برجسته ترین و جسورانه ترین انتصابشان ارزیابی نموده و به ایشان از این بابت تبریک ویژه عرض می نمایم که حداقل در عرصه حقوق، این رضایت و شادی را در جامعه حقوقی کشور تزریق نمودند که هم زمان سه شاخص بسیار برجسته جوانگرایی (۴۵ سال سن)، انتخاب مدیر زن و شایسته سالاری (با انتخاب یکی از نخبه ترین افراد کشور) را در یک فرد واحد تجمیع و به عرصه مدیریتی کشور در بالاترین سطوح ممکن یعنی معاونت رئیس جمهور کشور جمهوری اسلامی ایران ارایه نمودند. به حق و انصاف دست مریزاد رئیس جمهور منتخب در این انتخاب و ای کاش فضای فرهنگی و اجتماعی کشور این امکان را برایتان فراهم می نمود تا در انتخاب سایر اعضای خانواده دولت چنین عمل می نمودید و این تک مضراب نبود.

    محمدحسن احمدپور
    استادیار دانشگاه و حقوقدان

  3. کلیدوند گفت:
    موافقم ۱۴
    مخالفم ۱۱

    جناب استادیار دانشگاه لطفا شما توبه نکن این توبه نستوه است هنوز حقوق خوان نشده خود را حقوق دان خطاب کرده اید جل لخالق

    1. موافقم ۱۰

      عزیز اون توبه نستوه نیست. توبه ی نصوحه. تو قرآن اومده. نستوه دیگه چیه داداش؟ :))))))))))))))

  4. علی گفت:
    موافقم ۱
    مخالفم ۱۹

    چادری شد رفت .عکس هاش همه جاداره پخش میشه .بیچاره آزاده نامداری که چقدر به ریاکاری متهم شد .

  5. هاشم پیرزاده گفت:
    موافقم ۶

    باسلام – دوستان سیاست و کشورداری کار هرکسی نیست.ببینید حتی مدیریت یک خانواده بسیار دشوار است چه برسد به یک جامعه ۸۰ میلیونی . افرادی که از طرف رئیس جمهور برای هر پستی انتخاب میشن مطمئناً بهترین گزینه از تمام اون ملت نیستن چون ممکنه که کسی بهتر از فرد منتخب در جامعه باشه که وارد سیاست نشده و ناشناخته (در جامعه سیاسی ) است. البته جملات پیش مصداقی از عوامل و علت انتخاب افراد توسط رئیس جمهوره .برای بحث در این مورد واقعاً باید اطلاعات کافی داشت لذا بهتره که افراد در زمینه تخصص خودشون صحبت کنن نه در همه مسائل.

  6. زهرا گفت:
    موافقم ۸
    مخالفم ۳

    ایرادش چیه چادری شده؟

  7. کوروش گفت:
    موافقم ۱۵

    سلام و عرض ادب به همه دوستان
    بنده دو سال پیش شاگرد استاد جنیدی بودم ایشون بسیار انسان شریف و محترم و دانشمندیه و بسیار پرتلاش
    ولی به نظرم با این همه توانایی و درآمد بالایی که از وکالت های بین المللی داشت اشتباه کرد که این پست رو قبول کرد و آرامش خودش رو بهم زد . تا چند روز پیش زندگی آرومی همراه با همه ی امکانات داشت و هیچکس هم جز دانشجوهاش اون رو نمیشناختن ولی الان ..؟!! حالا چقدر آدم میخان در مورد قیافش و لباسش و غیره و غیره نظر بدن
    تو اینترنت ایمیلش هست اگر دوست دارید امتحان کنید و بهش ایمیل بزنید و سوال حقوقی یا منبع تحقیق بپرسید و ببینید بدون هیچ چشم داشتی بهتون جواب خواهد داد در صورتی که خیلی از وکلای بی سواد تا حق مشاوره نگیرن جواب سلامتم نمیدن
    کاش بدون اطلاعات از اشخاص انقدر زود قضاوت نمی کردیم حیف از این اساتیدی که خیلیاشون رو الان تو ایران نداریم

  8. hidar گفت:
    موافقم ۶
    مخالفم ۱

    با سلام وعرض ادب تو را بخدا چنین بزرگواری را بی جهت تابلو نکنید انسان ازاده و شریف و قانون مندی هستند
    ودر مدتی که در وزارت علوم مسیولیت داشتند به جز اخلاق مداری و توانایی بالایی که در ارایه نقطه نظرات حقوقی با کارشناسی در حد بسیار بسیار مسیولانه چیزی دیگری مشاهده نکردیم. ضمن ارزوی موفقیت برای این بزرگوار از خداوند متعال موفقیت ایشان را طلب می نمایم .قضاوت عجولانه نکنیم و یادمان باشد در دوران ریاست جمهوری اقای احمدی نژاد به علت بی نطمی های مالی اخلاقی و گریز از قانون چه بر سر همین وزارت علوم اوردند!!!!!!!!!

    1. کریمی گفت:
      موافقم ۲
      مخالفم ۶

      داداش زیاد تند نرو فکرکنم چیزی خوردی حالت خوب نیست. لطفا دست از سر احمدی نژاد بردارید. بگویید شما و دوستانتون تو این چهار سال چکار کردید و چه گلی به سر مردم اوردید. تکنولوژی هسته ای به لطف شما نابود شد. اراک و فردو و نطنز و … . فقط همین یه دسته گل به آب دادنتونو مقایسه کنید چقدر ارزش مالی داشت؟ چند میلیارد دلار؟ چی به دست اوردید؟ از این دسته گل به آب دادنتون چی به مردم رسید؟ حالا هم که دارید با عزیز اروپایی تون سلفی می گیرید و مردم ایران را مفتخر می فرمائید!!! برو بابا حالت خوب نیست. بروکنار بذار باد بیاد.

  9. رضا گفت:
    موافقم ۱
    مخالفم ۳

    انتصاب با هدیه یک چادر است…………خدا به داد ملت برسد

  10. عجبا گفت:
    موافقم ۵

    شما هم ما رو با کشتید با این انرژی هسته ایتون … طوری حرف می زنند انگار انرژی هسته ای زمان احمدی نزاد راه افتاده !! نخیر داداش انرژی هسته ای داشت آروم و بی سر و صدا راه خودش رو می رفت آقای احمدی نژاد اومد و با جار و جنجال و تبلیغات بیش از حد و بزرگنمایی اون رو از مسیر خودش خارج کرد … در ضمن توافق هسته ای همونطور که بارها گفته شد تصمیم کل نظام بود نه یک نفر … چطوره که دولت برای برگزاری یک کنسرت ساده با امامان جمعه نمی تونه کارش رو پیش ببره اما توی هسته ای می تونه !! از این گذشته خودتون هم می دونید اگر توافق به اون چیزی که فکر میشد نرسید عوامل داخلی بیش از موانع بیرونی موثر بودند و کسانی مثل شماها هنوز هم تلاش دارید کارها پیش نره و این از فردای ۲۹ اردیبهشت آشکارتر از قبل شده …

  11. فائزه نصرتی گفت:

    با سلام
    بنده به عنوان یک حقوقدان خانم خوشحالیم رو از انتخاب خانم دکتر لعیا جنیدی اعلام و امیدوارم همواره در این عرصه هم موفق باشن .
    ایشون باعث افتخار جامعه زنان و حقوقدانان هستند.
    ممنون از جناب روحانی

دیدگاهتان را بنویسید